PCOS és kisbaba. Reménykedhetek még?
Kedves Utolsó!
Ma voltam orvosnál, a hormonjaim kifogástalanok, pedig meg voltam róla győződve, hogy teljesen fől vannak borulva, és mondjuk túl sok a férfi hormon a szervezetemben,mert egyre jobban szőrösödöm, amit nagyon nehezen tudok elviselni. DE tényleg kifogástalanok. Az ultrahangon ismét ciszta fedezhető fel. Én is szivesen kipróbálnám a cickafarkfű teát és a palástfüvet, csak félek, hogy a ciszta miatt nem lesz e rossz hatással a szervezetemre, vagy a cisztára. Kérlek ha tudsz ebben segíts nekem, mert filléres dolog, és sokan mondták már, hogy nagyon sokat segít és a baba is hamarosan megérkezik a használat után. Előre is köszönöm a segítséget.
Én is pcos vagyok, mégis kipróbáltam a cicka+palást kombinációt. Nekünk volt előtte inszeminációnk, ugyanazt a hatást éreztem a teáktól, mint a hormonkezeléstől. Az első hónapban sikerült, így 2,5 év után megfogant a második fiunk :)
Úgy gondolom, hogy ezek a teák, mivel teljesen természetesek, nem fognak bajt okozni.
32hkm
Szerintem is nyugodtan próbáld ki őket, bajt nem okozhatnak:) Annyi, hogy ha megfogan a baba, úgy tudom, már azért nem javallott inni. Amikor a nőgyoszi először gyógyszert akart írni, mondtam neki, hogy nem kell, és előbb ilyesmikkel próbálkoznék. Benne volt a dologban:) Annyi hogy a két tea mellé ajánlotta még a Premenset. És azt is szedtem. Azt hiszem, én eleinte csak cickafarkot ittam, mivel nem volt menzeszem, így nem tudtam volna a palást és cicka kombinációt úgy csinálni, ahogy elvileg kellene (mensi előtt ez, mensi után az...ennek olvass utána,már nem emlékszem pontosan), de aztán reggelente egyiket ittam, esténként a másikat, csak egy-egy bögrével. Meg annyi, hogy én az elején egy adag angyalgyökeret is ittam,az ilyen kis zacsiban van, az sem drága, nem is túl fincsi, amíg el nem fogyott, aztán meg néha-néha bazsalikom teát is (a sima bazsalikom, mint fűszer). Amikor azt is meguntam, marad csak a cicka meg a palást, a premenssel. Mire a Premens végére értem (azt hiszem az három havi volt, de nem tuti), addigra meg volt a baba:D SZóval olvass utána a neten, fórumokon érdemes, természetesen találhatsz negatív véleményt is, de miről nem?:) Vagy ha egy bioboltban találsz egy hozzáértőt, ő is tud ám segíteni:) Ja és én nem filteres, hanem füves teákat ittam, bár nem tudom, ez számít e:) Ja meg egy ideig vénusz cseppeztem is:)
itt egy link, itt találsz egy két infót, de ennél sokkal többet is lelhetsz, csak olvasgass:) Egy próbát megérnek ezek:) Na meg nem tudom, ki mennyire vallásos, mi azok vagyunk, és a kis Férjemmel sokat imádkoztunk, hogy ha a jó Isten szeretné, akkor adjon nekünk egy kisbabát. Ha már másba belevetjük a reménységünket, akkor Istenbe is lehet:)
sok sikert, írj, hogy mi volt:)
A párom holnap hoz cickafark füvet, és palást füvet is. Mást egyelőre nem merem, mert elvileg szednem kell a proverát azért, hogy legyen mensim. Felvetődött bennem, hogy a mercforminra ugye nincs rossz hatása?
mert azt muszáj szednem. Na mindegy, egy próbát mindenképpen megér, lehet hogy provera nélkül is helyre áll a vérzésem és nem lenne mindegy hogy milyen módon. Szóval kipróbálom. köszi a segítséget. :)
Gratulálok! :)
Kaptál valamilyen gyógyszert? Gondolok itt Duphaston vagy Utrogestanra. Szeded a metet, ugye? Mit mondott a dokid, hogy meddig szedd?
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!