Valaki segítene kiértékelni a leleteimet? Terheléses inzulin vizsgálat volt, meg hormonok. De a doki nem mondott semmit, csak hogy diéta, mozgás és D vitamint szedjek. Szeretnénk babát.1 éve nem jön, és nem kapok rá gyógyszert.
Figyelt kérdés
vércukor: 4.2 vércukor '120 : 3.9 inzulin: 11.7 inzulin '120: 46.8mU/L tesztoszteron: 121.4ng/dl Fsh:6.1mIU/ML LH: 22.3 TSH:3.38 Endokrinológushoz járok. Köszi!2012. máj. 2. 12:24
11/16 anonim válasza:
Írod, hogy győri vagy. Én mindenképp javaslom, hogy érdemes lenne felutaznod egyszer Pestre a MensMentisbe és kérni egy személyes konzultációt a leleteid alapján. Utána már lehet távkonzultációban intézni a többit, e-mailben. A te értékeidre kell gyógyszer.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azt meg tudod nekem mondani hogy az magán vagy sztk-s rendelés? Csak hogy tudjam mire készüljek! És ha magán,akkor milyen árak vannak? Köszi!
2012. máj. 2. 14:43
13/16 anonim válasza:
Első vagyok, ahogy írtam, én is a MensMentisbe járok, már 4 éve (közben megszületett a kisfiam).
Itt a link, elég húzós árak vannak, 2-3 hétre előre kell bejeletkezni, de nagyon sok egészségpénztárral állnak szerződésben, én mindig arra számolom el a számlájukat.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Megpróbálom! Annyit megér,hogy végre rendbe tegyenek!
2012. máj. 2. 15:02
15/16 anonim válasza:
Az első személyes konzultáció 12 ezer, a többi 10 ezer. A távkonzultáció meg 3 ezer. Így soknak tűnik, de a kontrolok 3-4 havonta vannak csak, ha elosztod, már nem olyan vészes. És ott tényleg profik dolgoznak.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. máj. 2. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!