PCO mellet, Closty és tüszőrepesztő injekció meghozta valaki számára elsőre a csodát?
Bocsi, nem tudtam, ki pontozott le, nem konkrétan rád gondoltam, csak aki ezt olvassa, általánosságban.
Tényleg mázlista kolléganőd van:)
Én is mondhatom magam hasonlóan mázlistának, mert az első fiunk amikor fogant, már kialakult a pco, csak a doki elfelejtette mondani :( Nemrég, pakolás alkalmával találtam meg az uh-os papírt. 5 évig nem volt kezelve a pcom. A kisfiammal nagyon problémás volt a terhességem, csak akkor nem tudtam, hogy a pco miatt. Aztán a terhességgel sokat felszedtem, és akkor már nem is nagyon volt ciklusom. Másfél évig nem tudtuk, mi a bajom, mert nem voltak ciszták.
De most is mázlistának érzem magam, hogy sikerült:)
És tervezzük a harmadik babát, már tudjuk, mire kell odafigyelni, talán nem kell éveket várni a következőre :)
25hkm
Kedves kérdező!
Mikor nem kellene megjönnie?
Kedves Kérdező!
Te meddőségibe jársz?
Kedves Henrietta! Nem járok meddőségibe, ez az első ciklusom ahol gyógyszerrel próbálkozunk.22.napig néztünk rendszeresen a tüszőérést, akkor max.14mm volt, de azt mondta a doki ne adjuk fel, lehet ez is elég, volt már rá példa. De akkor további ellenőrzést nem javasolt. Legközelebb akkor menjek, ha megjött vagy késik.
A ciklusaim nem rendszeresek 30-45 napig is eltart. Az átlagos olyan 35-38 nap körül van.
Hát nekem még ennél is rosszabbak a ciklusaim. :(
Spontán ciklusom nagyon ritka. mióta próbálkozunk (idén 2 éve) 2-szer volt spontán ciklusom. Tavaly szeptemberben és most januárban a műtétem után. Mindig csak gyógyszerrel jön meg.
Ha most sem lesz kedden peteérésem akkor gondolom megint felírják a gyógyszert amit a 15.naptól 24.napig kell szednem, szóval nekem esélyem sem lesz hogy mondjuk a 30. nap körül legyen peteérésem, mert addigra már a megvonásos vérzésem fog lenni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!