CLOSTILBEGYT-ről mik a tapasztalatok? Negatív és pozitív egyaránt érdekel.
Jövő hónapban kell elkezdenem szedni. Kicsit most már tartok tőle mert annyi negatív dolgot olvastam róla (pl. cisztát okoz, nem is segített stb. ) hogy elbizonytalanít vajon mennyire használ.
Kinek mennyi idő múlva segített?
Sziasztok!
Köszönöm az újabb válaszokat is.
Azért jó pozitívumokat is olvasni.
Kicsit úgy érzem össze vagyok zavarodva. Nagyon röviden leírom a történetemet:
3 évvel ezelőtt sürgősségi császármetszéssel koraszülésem volt ( én miattam, mert a szervezetem a babám ellen dolgozott...) a kicsikém 8 napot élhetett csak. Az, hogy elveszettük Őt maga volt a pokol, a kín amit átéltünk a párommal. Nem is részletezem.
Idő kellett mire el tudtam magammal fogadtatni hogy kisbabát szeretnék, és a páromat is szeretném apává tenni (fizikailag is, hisz lelkiekben már apa). És ugye azt is el kellett magammal rendeznem hogy ne Őt akarjam visszakapni, ne az ő arcvonásait akarjam egy következő kisbabában látni. És hát ugye az a harc is dúlt bennem, hogy a Kicsikém is miattam került olyan helyzetbe és oda ahova, mert az én szervezetem a bűnös, nem játszhatok egy újabb kis élettel...
Az orvosom rálelt (talán remélem valóban) mi volt a gond és már tudja hogy védhetjük ki. Nagyon bízom benne.
Tavaly a vizsgálatok után belevágtunk. Bár tele voltam félemekkel, mégis a vágyam nagyobb volt egy baba irán mint a félelmem.
Az orvosom folyamatosan nézett peteérést mindig láttunk szép tüszőket. Mégsem sikerült eddig. Pedig mindig együttvoltunk amikor csak lehetett ( már az orvosommal ezt is megbeszéltük milyen időközönként)
Már mondtam neki talán túl görcsösen akarom hogy sikerüljön, nem tudom...
Hőmérőztem, ovulációs teszteltem, nem segített...
Itt vagyunk és 7. hónapja semmi.
Emiatt írta fel az orvosom a gyógyszert, azt mondta kicsit rásegítünk.
Kedves kérdező,
Nagyon sajnálom amin keresztül mentél!
Én is hasonló okok miatt kaptam,legyen némi rásegítés...
Továbbra is azt mondom,hogy szedd be mi 5en szedtük ismeretségi körben és egyikünknek sem tett semmi rosszat!Persze csodákra sem képes!
Írd majd meg,hogyan alakulnak a dolgok!
7-es válaszoló voltam
12.44-es!
Köszönöm a drukkot!
Én is szívből kívánom hogy sikerüljön neked!
Sziasztok!
Nekem az első hónapban segített! 5 napon át szedtem 2db-ot, és terhes lettem!! Se ciszta,se elvékonyodott méhnyálkahártya,semmi gond... most 6hetes terhes vagyok és napi 2utrogestant szedek, hogy minden oké legyen!!! :-)
Sziasztok!
Csak azért jelentkezek hogy adjak egy kis bátorítást mindenkinek.
Tavaly írtam márciusban.
Májusban megfogant a closty segítségével a kisfiam, és most a kiságyában szuszog éppen :-)
Mindenkinek sok-sok kitartást kívánok.
Higgyétek el megéri az a rengeteg kínlódás, előbb-utóbb meglesz az eredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!