Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Múlt héten volt fagyasztott...

Múlt héten volt fagyasztott embrió transzferem kedden, öt napos embrioval. Ma vagyok a 6.napon. Reggel csináltam egy negatív tesztet, vajon lehet ebből még pozitív? Korán voltam?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy senki sem jós, tudom, de olyan jó lenne pozitív sztorikat olvasni :) picit elkeseredtem reggel. Anno mikor a kislányom sikerült a lombikbol, 8. Nap teszteltem először, és nagyon halvány volt még, ez tartja bennem a reményt, hogy lehet hogy a 6.napon akkor sem látszott volna még semmi. Nem is szoktam egyébként ilyen korán tesztelni, a legutóbbi alkalommal egyáltalán nem is teszteltem, de most valamiért így akartam csinálni.

Egy szó mint száz, ha valakinek van pozitív története, annak nagyon örülnék :):)

dec. 9. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
6. napon minek tesztelni? Nem lehet még pozitív, mivel ha sikerül is még csak most kezd beágyazódni.
dec. 9. 11:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, a lombiknal már eleve ugye pár napos, jelen esetben öt napos embriót kapunk vissza. Utána 2-3 nap a beagyazodas, annál nem több, ez egészen biztos.
dec. 9. 11:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem, nem 2-3 nap. 9 lombikom volt, hidd el ismerem a dolgot. A fiam szintén 5 naposan visszaültetett blasztoból van.

9-10. nap előtt értelmetlen tesztelni.

dec. 9. 12:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Én nagyon örülök ha tényleg így van :) akkor van még remény :) köszi :)
dec. 9. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!