53 napja volt az utolsó menstruációm de a teszt negativ. Mi baj lehet? Volt már valki így és kiderült hogy terhes?
Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk második babát.Az utolsó menstruációm október 17.-én volt, azóta nem jött meg ,igazaból nekem elég rendszertelen menstruációm van hogy 40 napra hol 31 re jön meg.De szerintem ez nagyon sok idő, már csináltam tesztet nov.9 dec. 5. és 7. Mind negatív ilyen olcsó csík teszt de szerintem ha terhes lennék ez is ki kéne mutassa. A bal mellem néha fáj mintha izomláz lenne benne és néha hányingerem van de nagyon más tünetem nincs. Érdekelne hogy más volt már ilyen helyzetben és mitől volt így neki? Valami bajom lehet? Hamarosan elmegyek dokihoz de hátha kapok itt is valami megnyugtató választdec. 9. 01:38
1/6 anonim válasza:
Már az elözö kérdéseidnél is írtuk, menj orvoshoz
2/6 anonim válasza:
Igen. Valószínűleg vmi hormonális rendellenesség, menj irvoshoz!
3/6 A kérdező kommentje:
Én most tettem fel elsőre nem voltak előző kérdéseim ezzel kapcsolatban és fent írtam hogy megyek orvoshoz
dec. 9. 08:30
4/6 anonim válasza:
Nálam az derült ki, hogy dagamatom van.
5/6 anonim válasza:
Nekem 48 nap a legtöbb. Voltam orvosnál, vért vettek, de a hormon vizsgálat nem mutatott rendellenességre így maradtva stressz. Akkor munkát válltottam, meg a kapcsolatomban is sokat veszekedtünk. Semmilyen gyógyszert nem írtak ki.
6/6 anonim válasza:
Nekem egy hónap maradt ki. Nem volt párkapcsolatom (sem alkalmi abban az idöszakban), így terhesség kizárt volt. Utólag kiderült, csak a stressz miatt maradt ki a december 7 éve. Azóta pár nap különbséggel kb ugyanolyan idöközönként jön meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!