Hogy szokott kinézni az intim kehely tartalma kivétel után? Aki termékenységi célra használja.
Intim kelyhet menstruaciohoz hasznaljak tudtommal...
Mit keres benned mikor nincs meg?
Jesszus...
Magyaran ha megdugott a paaid akkor rogton feltolod??? Ez baromira gaz szerintem.
Mondjuk ez az egesz tejerbeesesi hiszteria is ami manapsag van... Meg a idore terhesnek lenni mintha programoznad a tested.
Van már gyermekem, és szeretnénk kis testvért. Voltam kivizsgáláson, elméletileg minden rendben van nálam, mégsem jön össze a baba. Kipróbálom ezt a módszert is "nincs mit veszíteni" alapon. Ha így sem sikerül, akkor jövőre meddőségi szakemberhez fordulunk, mert van olyan, hogy másodlagos meddőség.
Ez a cikk keltette fel az érdeklődésemet a téma iránt. Az első gyermekemnél ilyen eszembe sem jutott, ő könnyen, 3 hónap próbálkozás után megfogant. Elég elkeserítő tud lenni,amikor egy pár vágyik még gyermekre, és nem sikerül, és ilyenkor szerintem az emberek hajlandóak sok mindent kipróbálni.
Engedd el
Ha ragorcsolsz mar csak a psziched nem fogja emgedni h terhes legyel...
Mar elore parazol gorcsolsz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!