Ha 4-5 dpo között írnak csak progeszteront az még jó lehet?
Figyelt kérdés
Missed ab és kémiai terhesség is van a hátam mögött meg pár sikertelen hónap is. Most kezdjük a vizsgálatokat. Kb 4.dpo körülre kaptam időpontot a dokihoz, ha akkor kérem írjon progeszteront és onnantól szedem (ha ez volt a probléma) ezen a cikluson segíthet? Vagy a 4. dpo már késő?nov. 25. 06:26
1/6 anonim válasza:
"Missed ab és kémiai terhesség is van a hátam mögött meg pár sikertelen hónap is."
ugyan így voltam. Ennek ellenére se én, se a doki nem gondoltunk a progreszteronra. 8.hónapban összejött magától a baba.
2/6 anonim válasza:
Tök mindegy, mivel a progeszteronpótlás önmagában semmit nem ér, és egyébként attól, hogy volt egy missed ab-d, nem is indokolt.
3/6 A kérdező kommentje:
Szeretném kiemelni a zárójelben lévő, “ha ez volt a probléma” részét a kérdésnek.
nov. 25. 08:09
4/6 anonim válasza:
Ha nem az a baj, hogy túl rövid a luteális a beágyazódáshoz, akkor a legtöbb esetben csak pozitív teszt után szoktak progit írni (nekem így volt, ugyanolyan előzményekkel, mint neked).
Sőt, sok orvos csak akkor hajlandó kiírni, ha már látja, hogy jó helyen tapadt-e meg...
Lehet a te orvosod sem fogja kiírni hamarabb.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi 4es! Az is jó akkor. Csak azon izgultam nem e túl későn megyek ebben a ciklusban. Van e értelme reménykednem hogy tud még valamit csinálni a doki ami segíthet ha esetleg csak ennyi a gond vagy ez a ciklus is egy újabb szinte esélytelen ciklus és csak a sok kivizsgálás..stb után lesz esélyem.
nov. 25. 08:42
6/6 anonim válasza:
2 missed és sok kémiai után csak pozi teszt után kezdtem el. A progit de még vérből is csekkolom hogy tuti duplázodik mert ha nem akkor el se kezdtem volna. Annyi volt hogy már ovu után elkezdtem használni növényi progi krémet. De ahogy pozi lett és duplázodott onnantól használtam. Az orvos is ezt ajánlotta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!