Xepil teszt 6 nappal a nem várt előtt lehet fals eredmény?

Figyelt kérdés

Nemtudom mennyire látjátok a csíkot vagy egyáltalán láttok e ott valamit de én látom és csak az a kérdésem volt valakinek ennyire halvány? Vagy mutathat ilyen korán bármit is? Vagy csak sima szellem csík. Neszedjetek szét miatta légyszives IR-es vagyok próbálkozunk a tesóval..

[link]

nov. 8. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Látom, hogy mire gondolsz, de szerintem ez negatív. Ott lenne a csík, ha pozitív lenne. Viszont 6 nappal a menstruáció előtt szinte biztos, hogy nem mutatna semmit, ha terhes lennél sem.
nov. 8. 22:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem is fura és nem is akarom beleélni magam. Csak nagyon gyenge vagyok és mellé hánytam is ma. Előző kisbabámnál semmit nem vettem észre csak egy oltári szédülést egésznap és pozitiv volt a tesztem 3nappal a nem várt előtt.

Ez meg fogalmam sincs.. felesleges volt erre felülnöm :/

nov. 8. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ettől lennél rosszul, akkor az látszana, de ezen semmit nem látok. Persze attól függetlenül még 6 nap múlva lehet pozitív, de most biztos nem ettől vagy rosszul.
nov. 8. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezen totál semmit nem látok.

Az lenne a csoda, ha 6nappal a mensi elött látszódna.

A tüneteidet nem terhesség okozza, az fix.

Ha késik, akkor tesztelj.

nov. 9. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!