Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mitől van pecsételő vérzés...

Mitől van pecsételő vérzés ovuláció előtt 1 nappal és utána 4 nappal?

Figyelt kérdés

Ez már tuti hormonzavar, igaz?

Következő ciklusban tervezek dokihoz menni.

A pecsételést peteérés előtt 1 nappal betudtam a "híres ovulációs" vérzésnek, de az 5 nappal későbbit már nem tudom hova tenni, mert előző hónapból kiindulva nem beágyazódás, annak korai is lenne. A mostani ciklusban pedig napra pontosan ugyanaz.

Érzem mikor van peteérésem, szinte óramű pontos. Ovulációs teszttel figyelem. Mensi is napra pontos, így rendszeres ciklusnak mondható az enyém. Ennek ellenére lehet hormon zavarom?

Sok kivizsgáláson voltam már, de hormon panel eddig nem volt. 3 hét múlva megyek vissza az immunologiára, azután tervezek tovább menni endokrinologushoz. Addig marad a találgatás, de érdekel a tapasztalatotok.

nov. 8. 19:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom sajnos. Azt tudom, hogy nekem újabban egyre több ovus vérzésem volt. Legutóbb már rengeteg, több napig, ovu viszont sehol. Hőmérőztem, teszteltem, sehol semmi. Elengedtem azt a hónapot, tovább nem is néztem. Azért nem mentem vele orvoshoz, mert következő menstruáció után amúgy is kellett volna, műtét előtt álltam. Végül kiderült, hogy volt ovum, csak a szokottnál majdnem egy héttel később. (Tehát a vérzésekhez is.) Az eredménye meg itt kalimpál az ölemben. Nem bír magával éppen 😂
nov. 8. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!