Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerda este 8:45-kor adtam be...

Szerda este 8:45-kor adtam be a tüsző repesztő injekciót, ma az ultrahangon még láttuk mind2 tüszőt a dokival. Normális, hogy az egyik sem repedt ki 38 óra után? Nektek is fáj ilyenkor a hasatok?

Figyelt kérdés
Ez az első inszeminációm. A hasam tegnap óta fáj, ma nagyon. Nem szokott fájni a hasam se ovuláció se menzesz során.

nov. 8. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, lehet, hogy ma este fog repedni, vagy holnap reggel.

Fájt nekem is kicsit, mellékhatása lehet a gyógyszereknek.

Ma megvolt az inszeminációd végül? Mit kért a doki, mikor menj vissza legközelebb? Gondolom ha megvolt ma az inszemináció, akkor kérte a doki, hogy ma is és holnap is legyetek együtt a férjeddel, biztos ami biztos.

nov. 8. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát elvileg 36 óra múlva reped. 1-2 óra eltérés biztos beleférhet, mert lombik leszívásnál is csak kb. számolták ki, hogy 36 órával utána legyen a leszívás.
nov. 8. 16:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Azt mondta holnap legyünk együtt.

22-én kell menni vérvételre, addig nincs teendőm csak a progeszteron kúp.

1-es Ti aznap is voltatok együtt?

Sikerült a baba?

A hasam most is fáj, szerintem még nem repedt meg.

nov. 8. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:

#1 voltam 😊

Akkor neked is ugyanaz, mint nekem volt, inszemináció után 14 napig progeszteron kúp, majd vérvétel. Drukkolok!

Nekünk is első inszemináció volt, de nem sikerült sajnos. Találkoztak a sejtek, lett kis hcg, de beágyazódni nem ágyazódott be, 2 nap múlva már 0 lett a hcg sajnos. Valami elindult, de végül sajnos semmi.

De nem baj, indul majd a következő, nem keseredek el, jön az új esély!

nov. 8. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia ,nekem is szerdán volt a tüsző repesztő, tegnap és tegnapelőtt nagyon fájt a hasam lent ,és puffadtam is . Ma is érzek meg enyhe fájdalmat de már nem.annyira vészes. 🙂
nov. 9. 19:39
 6/6 A kérdező kommentje:

Inszeminació miatt neked is?

Péntekre megrepedt?

Ma a bal oldalon érzek fájdalmat.

Pisiléskor is.

nov. 10. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!