Ha egyszer hívtak és nem tudtam felvenni akkor már többször nem fognak?
Figyelt kérdés
Pécsi endo szakeendelésről van szó, időpont miatt hivtak volna szerintem mert várólistán vagyok. A szám nem visszahívható.
Van valakinek ott tapasztalata?
tegnapelőtt 14:54
1/2 anonim válasza:
Nekem ott nincs, de más város más szakrendelésénél én ilyen esetben kB egy hetet vártam, hogy hívjanak. Nem hívtak, úgyhogy bementem személyesen kiderült tényleg ők hívtak időponttal, ami egy héttel későbbre szólt. Ők nem hívtak volna újra, fel se jegyezték, hogy nem értek el csak be voltam írva időpontra és ha nem megyek be személyesen rákérdezni nem is tudtam volna róla...
2/2 A kérdező kommentje:
Jesszus, ez mi a francra jó? Ezeregy oka lehet hogy elsőre nem tudom felvenni és akkor kész is nem hívnak többször??? Ez elèg beteg.
tegnap 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!