Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Fél adag Ovitrelle injekció,...

Fél adag Ovitrelle injekció, mennyi idő alatt ürült ki nálatok?

Figyelt kérdés

Ez volt az első FET lombikom, heti fel adagot kell beadni.

Pont egy hete adtam be az elsőt, ma fogom a második felet.

Az előző már kiürülhetett? 7 nap alatt?

Az első ETnél, azt hiszem 8-10 nap volt amíg kiment, de az egy egész ampulla volt a leszivas előtt.

Vérvétel majd 31én lesz☺️

okt. 25. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy hogy most kell beadni a másik felet FET után?

Nekem is volt FET de nem kellett utána beadni semmit és fél adagot sem kaptam sosem.

Egyébként úgy tudom 10-11 nap alatt ürül ki.

okt. 25. 23:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Hetente kell felet, beulti csütörtökön volt, pénteken egy fel, és tegnap letelt meg egy hét, újra egy fel. Illetve nyilván kellett egy egész a transzfer előtti napokban.

A tapadást segíti és a hcg termelődését, nagyon sokaknak így kell ahogy hallottam/olvastam, de gondolom mindenhol más a protokoll. Mellette nyilván progeszteron pótlás.

okt. 26. 10:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogy vagy kérdező?

Nekem 30-án kell mennem tesztre, bár nálunk csak vizelet teszt vab

okt. 28. 21:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Nemsokára kiderül :) megy a drukk neked is!
okt. 29. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!