Valaki járt már a Pécsi mendőségi klinikán? Simán csak fel kell őket hívni és kapunk időpontot? Illetve fizetős?
Nem kell beutaló, csak felhívod és adnak időpontot.
Az intézmény ingyenes, de lehetnek olyan vizsgálatok, amit gyorsabb magánban megcsináltatni (pl átjárhatósági), és így érdemes érte fizetni.
A gyógyszerek doboz árasak, 300 Ft/doboz, kB 2000-5000 Ft között jön ki egy kezelés, ha nem kell olyan gyógyszer, ami nem támogatott. Nekem kellett aszpirin protect, az valami 3000 Ft volt egy doboz 2 éve, vagy valami ilyesmi. Pozitív teszttől nem támogatott a progeszteron kúp, nekem ha jól emlékszemaz heti olyan 4000 Ft volt a 4. héttől a 12. hétig.
Plusz valakinek kell vérhigító, az nem tudom mennyi, de szerintem nem dobozáras.
Szóval ingyen vanaga a kezelés, de van egy pár járulékos költség, ami nem sok, de aki esetleg hónapról hónapra él annak számolnia kell vele...
"Plusz valakinek kell vérhigító, az nem tudom mennyi, de szerintem nem dobozáras."
Így van, nem dobozáras. 12 ezer körül van a 10 db-os doboz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!