Mit gondoltok erről ?
Figyelt kérdés
Ma voltam nőgyógyász néz -e meg hogy egy bakteriális fertőzés elmúlt -e. Mondta már szag nincs bizonyára elmúlt . Az ekon látott valamit vagy gyulladás méh,petefészek vagy mondta hogy terhes vagyok holnap csináljak egy tesztet reggel..aug. 22. 20:44
1/9 A kérdező kommentje:
Előtte antibiotikumot szedtem és ahogy le járt a fertőzésre a kezelés
Voltunk együtt férjemmel.
aug. 22. 20:45
2/9 anonim válasza:
Azt, hogy írni, fogalmazni ne te tanítsd a gyereket.
3/9 anonim válasza:
Mondd, hogy nem magyar az anyanyelved..
4/9 anonim válasza:
Én ehhez várom a fordítót.
Vagy esetleg kérdező, második nekifutásra nem tudnád értelmesen összefoglalni a gondoltaidat? Ebből a katyvaszból az égvilágon semmit se lehet kibogozni…
5/9 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy nem tudsz írni. Aztán meg azt, hogy vagy terhes vagy, vagy gyulladásod van, ahogy az orvos is említette. Mi nem látunk beléd. Bár milyen orvos az olyan, aki nem tudja megkülönböztetni a gyulladást a terhességtől? Tesztelj aztán kiderül.
6/9 A kérdező kommentje:
Lényeg az hogy nőgyógyász azt mondta hogy : vagy petefészek gyulladásom van vagy terhes vagyok lát valami elváltozást .. valaki még járt -e így ???
aug. 22. 21:32
7/9 anonim válasza:
Késik legalább 1, de inkább 2 hete? Ha nem, akkor biztos nem a terhességet látta az orvos.
8/9 anonim válasza:
A petefészek gyulladás a petefészekben történik, a terhesség meg a méhben. Csak meg tudja ezt a kettőt különböztetni a nőgyógyász. Hol van az elvaltozás?
9/9 anonim válasza:
Azt gondolom hogy kellene csinalnod evy terhessegi tesztet ahogy a doki is mondta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!