Myo Sun plus helyett vehetek valami mást?
#1, most néztem utána a tablettának, de ebbe csak 550 mg van, a Myo Sun 2000 mg-ot, plusz folsavat
#4, két táplálék kiegészítőt írt (az egyik a myo Sun) és egy gyógyszert
Nem tudom, hogy nem érted, vagy nem akarod érteni...
Orvosi javaslatra szedem, nem a magam esze után fogtam neki
Két különböző ember válaszolt neked, kérdező. Én a 2. és a 4. választ írtam, konkrét erre a vacakra, amire rakerdeztel. Minden esetben felirasrol beszéltél, az konkrétan azt jelenti, receptkoteles gyógyszert váltottál ki. Az én válaszom azt akarta jelezni, totál felesleges minden táplálékkiegészítő, egyiknek sincs semmilyen tudományos alapon bizonyított hatása a teherbe esésre, így olyan mindegy, hogy szeded e.
A másik valaszado pedig tudatosítani akarta benned, hogy nem gyógyszert szedsz, ezt nem lehet felirni, nem venykoteles. Konkrétan erre a mondatodra reagalt: "két táplálék kiegészítőt írt (az egyik a myo Sun) és egy gyógyszert" helyesen ez az lett volna, hogy: két táplálékkiegeszitot JAVASOLT és egy gyógyszert írt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!