Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Myo Sun plus helyett vehetek...

Myo Sun plus helyett vehetek valami mást?

Figyelt kérdés
Ezt írta fel az orvosom, első terhességem előtt is ezt ittam, de szörnyű íze van. Találtam egy másik mio inozitol port, ami mentás ízű, egy másik pedig málnás, kipróbálnám inkább ezeket valamelyiket, de vajon ugyanolyan hatékonyak?
aug. 11. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem lenne egyszerűbb tablettát szedni. Én a WTN myo inozitol komplexét használtam.
aug. 11. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Ha semmit nem szedsz is ugyanolyan hatékony
aug. 11. 20:25
 3/8 A kérdező kommentje:
#2, gondolod? A kisfiam szerintem nem lenne, ha nem szedtem volna, amit az orvosom felírt 😊
aug. 11. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem meg de. Nem mellesleg ezt nem kell felírni, nem gyógyszer.
aug. 11. 21:33
 5/8 A kérdező kommentje:

#1, most néztem utána a tablettának, de ebbe csak 550 mg van, a Myo Sun 2000 mg-ot, plusz folsavat

#4, két táplálék kiegészítőt írt (az egyik a myo Sun) és egy gyógyszert

aug. 11. 21:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Táplálékkiegészítő nem lehet vényköteles.
aug. 12. 06:52
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy nem érted, vagy nem akarod érteni...

Orvosi javaslatra szedem, nem a magam esze után fogtam neki

aug. 12. 11:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Két különböző ember válaszolt neked, kérdező. Én a 2. és a 4. választ írtam, konkrét erre a vacakra, amire rakerdeztel. Minden esetben felirasrol beszéltél, az konkrétan azt jelenti, receptkoteles gyógyszert váltottál ki. Az én válaszom azt akarta jelezni, totál felesleges minden táplálékkiegészítő, egyiknek sincs semmilyen tudományos alapon bizonyított hatása a teherbe esésre, így olyan mindegy, hogy szeded e.

A másik valaszado pedig tudatosítani akarta benned, hogy nem gyógyszert szedsz, ezt nem lehet felirni, nem venykoteles. Konkrétan erre a mondatodra reagalt: "két táplálék kiegészítőt írt (az egyik a myo Sun) és egy gyógyszert" helyesen ez az lett volna, hogy: két táplálékkiegeszitot JAVASOLT és egy gyógyszert írt fel.

aug. 12. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!