Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Rendszertelen a menstruációm....

Rendszertelen a menstruációm. Ma 6 napja késik viszont 2 napja csak törlésnél van barna folyásom(verzes?!) Ez már menstruáció csak kevés jutott a hónapban vagy hogy működik ez? Sose volt még barna vérzésem. Szeretnénk babát de a teszt is negatív.

Figyelt kérdés
Hétfőn kérek időpontot nőgyógyászhoz. Volt ilyen valakinek? Megjött neki utána vagy milyen hormonprobléma ez? Decemberben kivizsgáltak, nincs elváltozás és a vérkép is jó volt.

#barnavérzés #barnapecsételés
aug. 10. 08:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%

Megjön utána. Ez klasszikusan progeszteronhiányra és/vagy pajzsmirigy problémára utal. Én nem sima nőgyógyászhoz mennék, hanem vagy nőgyógyász-endokrinológushoz vagy sima endokrinológushoz.

Hány éves vagy?

aug. 10. 08:33
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Bocs az kimaradt hogy attól hogy klasszikusan erre szokott utalni, nálad még nem feltétlenül ez van.
aug. 10. 08:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 nap barna folyás után teszteltem, pozitív lett.sajnos csak szabálytalan alakú petezsák lett.aztán vetélés....☹️
aug. 10. 08:43
 4/13 A kérdező kommentje:
30 vagyok és pajzsmirigyértékeim jók, magándokim van.
aug. 10. 08:49
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kíváncsi leszek doki mit mond ma már nincs barnázásom. Igazából egyszer gorcsolt nagyon a hasam vagy 3 napja, azt hittem megjön de akkor ennyi volt .
aug. 10. 08:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Progeszteront lehet gyógynövényekkel turbózni? Vagy ez hogy működik?
aug. 10. 08:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Hja lehet baratcserjevel, de szerintem az vagy jó vagy nem.. ha tényleg ilyen bajod van, akkor inkább kúp kell, amit felírnak és nem a gyógynövény.

Én csak és kizárólag akkor barnáztam, amikor terhes lettem és mindig csak menstruáció előtt pár nappal és 1- max 3 napig. (3 terhességnél megvolt ez..) Nekem a beagyazodast jelezte, de akkor halvány + lett a teszt is már. Neked mivel negatív, így én is inkább az endokrinológust javaslom

aug. 10. 23:41
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
aug. 11. 08:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem a barátcserje csak bekavart.
aug. 11. 08:59
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen azt is olvastam hogy bekavar. A héten megyek vissza dokihoz kíváncsi leszek mit mond.
aug. 11. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!