Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nyíregyházán tudtok ajánlani...

Nyíregyházán tudtok ajánlani jó magán nőgyógyászt?

Figyelt kérdés

Csak női orvost szeretnék. Sajnos akihez eddig jártam, megy szülni, szóval keresnem kell mást :/

Általános vizsgálatra mennék, és sajnos egy éve nem jön össze a baba, és van mellé pajzsmirigy betegségem is.

Dr. Seres Andreát és Dr.Ádám Krisztinát láttam, akik értenek az endokrinológiához is . Velük van tapasztalatotok?

( de más orvost ha tudtok ajánlani, az is érdekel)

Köszönöm előre is! :)

júl. 28. 14:01
 1/3 anonim válasza:
Igen, tudom csak Női orvost szeretnél, de ha mégis meggondolod magad és a legjobbat akarod, akkor Dr. Nagy István.
júl. 30. 12:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindenképp kerüld Petrócy Ottót és Karászit!

Nőt én sem tudok ajánlani, akihez jártam már nem rendel, Bubnó Orsolya.

De, ha férfi is szóba jöhet akkor Rácz Gergő, én nála szültem, jófej csávó, semmi közünk nem volt egymáshoz, sose fizettem neki, mégis többször jött, kérdezett, figyelt rám utána is. Emberséges.

Van még két férfi doki, de nekik nem jut eszembe most a nevük 🤦🏻‍♀️

aug. 19. 21:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Végül Seres Andreánál voltam és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon kedves volt,végighallgatott,és alaposan megvizsgált. A hosszú ideje fent álló panaszaimat meg is tudta szüntetni a kiírt kezeléssel. :)

okt. 17. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!