Volt e olyan aki alacsony progeszteron szint miatt(ezáltal kimaradt menzesz) kapott hüvely kúpot( én utrogestan 100mg) És ha igen miután teherbe estetek a 25.nap után is tovább kellett szednetek a kúpot vagy nem?
Ha alacsony a progeszteron és nem jön meg a menzesz, akkor ovuláció se volt, azért alacsony a progeszteron.
Azon meg nem fog segíteni a pótlás, mivel ovulációt nem csinál….
Köszönöm a válaszaitokat!
Az én esetem igazából röviden,hogy már 1 éve lesz most hogy próbálkozunk és csak most derült fény 2 honapja arra,hogy alig van progeszteron a szervezetemben! Tavaly szeptember óta magatol nem is volt menzeszem csak ha norcolutot kaptam! Vannak apróbb cisztaim, viszont a vérképem szerint minden más hormonom tökéletes! Norculut szedését követően a 15.napon kellett elkezdenem, most tartot a 21.napon
Nem fűzök sok reményt ,hogy már most sikerüljön ,de aggódom az orvos miatt,így hogy azt mondta ugyanúgy tegyem le ha van baba akkor is! Ezért is voltam kiváncsi mások tapasztalatára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!