Tudna segíteni valaki?
Kb.2honapja szinte folyamatosan barnazok,van,hogy elmulik 1 hétre,de utána visszajön.
Ma voltam ezzel nőgyógyászati vizsgálaton,ahol elküldött hormonvizsgálatra és,majd onnan endokrin vizsgálatra.
Enyhén vagyok túlsúlyos,ezt azért hozzateszem.
Nem mondott semmi konkrétumot az orvos,de szoba került a meddőség..
Azt mondta ,majd ugyebár kivizsgálnak és, ha természetes úton nem jönne össze,akkor ott a lombik.
Nem próbálkoztunk meg teherbeeséssel,majd csak a közeljövőben szeretnénk,de szeretném ezt az opciót kizárni,hogy esetleg meddő lehetek.
Enyhe barnazas mellett gyenge görcsök, mint mikor megvan a menstruáció.
Nagyon megijedtem, mikor az orvos ezzel előállt, mert szeretnénk, majd kisbabát.
Esetleg tapasztalat ,volt így valaki és sikerült teherbeesni,vagy nem is volt endokrin probléma?
Nekem megcsak gyanú..
De szerintem a túlsúly is szerepet játszik.
Nem igazan értek hozza,de félek.
A meddőség definíciója az, hogy rendszeres szexuális élet mellett, védekezés nélkül nem jön össze a gyerek.
A definícióból adódik, hogy előre senkire nem mondható az, hogy meddő, csak akkor, ha valami olyan eltérés van, ami 100%-ban kizárja a terhességet. Pl. kivették a méhét vagy mind a két petefészkét.
Azért, mert van egy kis hormonzavarod, még nem lehet azt mondani, hogy meddő vagy…..
"szeretném ezt az opciót kizárni,hogy esetleg meddő lehetek"
Hát sajnos ez nem szeretetre megy.. én is szerettem volna kizárni ezt az opciót, mégis ezt dobta le a gép.
Javaslom, hogy sportolj rendszeresen heti 3 alkalommal minimum 30 percet, élj egészségesen, add le a plusz kilókat, ne egyél szemetet és menj el az endokrinológushoz. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!