Tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés

Kb.2honapja szinte folyamatosan barnazok,van,hogy elmulik 1 hétre,de utána visszajön.

Ma voltam ezzel nőgyógyászati vizsgálaton,ahol elküldött hormonvizsgálatra és,majd onnan endokrin vizsgálatra.

Enyhén vagyok túlsúlyos,ezt azért hozzateszem.

Nem mondott semmi konkrétumot az orvos,de szoba került a meddőség..

Azt mondta ,majd ugyebár kivizsgálnak és, ha természetes úton nem jönne össze,akkor ott a lombik.

Nem próbálkoztunk meg teherbeeséssel,majd csak a közeljövőben szeretnénk,de szeretném ezt az opciót kizárni,hogy esetleg meddő lehetek.

Enyhe barnazas mellett gyenge görcsök, mint mikor megvan a menstruáció.

Nagyon megijedtem, mikor az orvos ezzel előállt, mert szeretnénk, majd kisbabát.

Esetleg tapasztalat ,volt így valaki és sikerült teherbeesni,vagy nem is volt endokrin probléma?

Nekem megcsak gyanú..

De szerintem a túlsúly is szerepet játszik.

Nem igazan értek hozza,de félek.

jún. 20. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túlbecsülöd a gyiket. Ezt így látatlanban az ország legjobb orvosa se tudná megmondani, nem hogy laikusok. Valami hormon gond biztos van, de simán lehet kezelhető is.
jún. 20. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A meddőség definíciója az, hogy rendszeres szexuális élet mellett, védekezés nélkül nem jön össze a gyerek.

A definícióból adódik, hogy előre senkire nem mondható az, hogy meddő, csak akkor, ha valami olyan eltérés van, ami 100%-ban kizárja a terhességet. Pl. kivették a méhét vagy mind a két petefészkét.

Azért, mert van egy kis hormonzavarod, még nem lehet azt mondani, hogy meddő vagy…..

jún. 20. 11:39
 3/3 anonim ***** válasza:

"szeretném ezt az opciót kizárni,hogy esetleg meddő lehetek"

Hát sajnos ez nem szeretetre megy.. én is szerettem volna kizárni ezt az opciót, mégis ezt dobta le a gép.

Javaslom, hogy sportolj rendszeresen heti 3 alkalommal minimum 30 percet, élj egészségesen, add le a plusz kilókat, ne egyél szemetet és menj el az endokrinológushoz. Sok sikert.

jún. 22. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!