Mennyi ideig van esély, hogy műtét nélkül kitisztuljon a dolog?
Van valami dátum (pl 6+5) amíg várnak hátha megy magától és utána biztos műtenek? Valószínűleg elhalt a terhesség. Pénteken megyek orvoshoz. Akkor lesz 6+0. Magánba szoktak ilyen műtétet csinálni?
Köszi
Miből gondolod hogy elhalt?
Betöltetlen 11.héten mentem be az ügyeletre mert akkor már ömlött a vér.
4.héttől nem fejlődött jól és az elejétől vérezgettem/ömlött.éppen milyen kedve volt.
Nem sikerült magától megoldódnia.a lelki részéről ne is beszéljünk
A terhességi tesztnek NEM kell erősödnie, nem az a dolga.
Voltál egyáltalán dokinál terhesség megállapításra?Vagy csak öndiagnosztizálsz?Van bármi tüneted ami arra utal,hogy elvetéltél?
Mivel eddig még semmit nem látott volna nem voltam. Most péntekre kaptam időpontot. Öndiagnosztizálok, mivel itt is és más fórumon is feltettem képet a tesztekről és mindenhol azt kaptam többségében hogy ennél erősebbnek kell lennie már és ne reménykedjek. Napok óta nem alszok kb és arra jutottam könnyebb lesz így feldolgozni és max pozitívan csalódni mint ott a dokinál összetörni vagy akkor mikor elönt a vér. Sokáig akartam hinni nagyon.
Most elfáradtam és inkább felkészülök a legrosszabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!