Lehet még petesejtem?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés, de ha az embernek még megvan a havija, akkor még van petesejtje is, ami megérik?

43 leszek, és januárban terhes lettem, de sajnos nem lett szívhang. Van egy egészséges kislányunk, most lesz 2 éves.

A missed ab műtét után bent maradt egy darabka, és végül most májusban szedték ki (kb 3 hete) méhtükrözés során. Közben megjött a havim is (28 napra, mert közben volt egy Norculutos megvonásos vérzés, mindegy, hosszú történet....orvos azt hitte, Norcolutos vérzéssek kijön a darabka....) De most csinálom az LH teszteket és olyan negatív, hogy az csak na. Ma van a 10. nap és nekem a 10. nap szokott pozitív lenni a januári terhesség előtt.

Tavaly októberben nézettem AMH-t, akkor 0,48-volt, jó nem magas, de azért nem nulla.

jún. 7. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Tavaly októberben nézettem AMH-t, akkor 0,48-volt, jó nem magas, de azért nem nulla."

De nem is sokkal több, mint 0, ráadásul 40 felett 1 év alatt is kiürülhet.

El kellene menni friss vizsgálatra.

Spontán estél teherbe vagy lombikkal?

0,48-as AMH-val még a lombikkal sem túl nagy az esély, de meg lehet próbálni.

jún. 7. 14:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Spontán estem teherbe
jún. 7. 14:38
 3/7 A kérdező kommentje:

az utolsó UH-n májusban ezt írták a lapomra:

mko norm ovarium, néhány folliculussal

jún. 7. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet, de attól, hogy menstruálsz, még nem biztos, hogy van is. Legalábbis lehet, nem reped meg, vagy üres tüszők.

Ugyanakkor nem biztos, hogy visszaáll az eredeti ciklus, lehet, most később lesz ovu.

Van esély, de egyre kevesebb. Nézetnék AMH-t és ha szükséges és mindenképpen szeretnék még gyereket, akkor a lombikot se vetném el. Ja, és szednék sok Q10-et.

Én 42 vagyok, nagyon nem akartam lombikot, az értékeim is jók voltak, de már az jött volna, mert nem maradt sok időm várni, hogy hátha egyszer sikerül. (Tavaly már nekem is volt egy vetélésem.) Végül a lombik előtti utolsó pillanatban sikerült spontán, pár hét múlva szülök.

jún. 7. 15:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Szerintem mi már beszéltünk itt többször :D

Szedek mindent IS! Q10, NMN,R-ALA,Méhpempő,GAL Omega3

jún. 7. 15:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja még én is 42 vagyok augusztusig :/
jún. 7. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen? Lehetséges😁Akkor hajrá! Bízz benne, de azért tegyél is érte.🤞
jún. 7. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!