Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Meddőségi klinikára jelentkezn...

Meddőségi klinikára jelentkeznénk a párommal. Hogyan zajlik az egész folyamat? Kell e valamilyen vizsgálatra menni mielőtt bejelentkezünk? Szükséges hozzá orvosi beutaló vagy csak úgy mehetünk? Miskolcon van ilyen ilyen klinika államilag?

Figyelt kérdés
2024. máj. 24. 15:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 Attól, hogy nincs fizetős meddőségi központ még vannak olyan helyek, ahol a kivizsgálást megcsinláják fizetősen és a csatolt táblázat se biztos, hogy mai darab...
2024. máj. 25. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:

#11! Nem láttam a táblázatot, csak olvashatatlanul elmosódottan, de arra emlékszem, hogy én is kaptam ilyet. Mármint gondolom, nem pont ilyet, csak, hogy milyen vizsgálatok várnak a felekre. Nem tudom, hol vannak fizetős vizsgálatok, nálunk nem volt.

2024. máj. 25. 23:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem tűnik bonyolultnak az ábra, megnéztem második linket, az a nagyított kép. SOTE ARC meddőségin tavaly pont így nézett ki a kivizsgálás, szinte ugyanilyen sorrendben.

Vérvételek (több ciklus időpontban), ultrahangok több időpontban (follikuláris szakaszban, ovuláció környékén, luteális szakaszban, több ciklusban, nem csak egyszer), tenyésztés, autoimmum panel, immunológiai konzultáció, átjárhatósági, endokrinológus stb. Majd megint több vérvétel, mert az első értékek nem voltak tökéletesek, megnézték több ciklusban.

Férjemnek vérvétel, tenyésztés, spermium vizsgálat, majd konzultáció.

Örülj neki, hogy neked ilyen gyors volt, és pár vizsgálattal, konzultációval megúsztad, intézmény és orvos függő, valakinél sokkal több vizsgálat, konzultáció van, mielőtt beavatkozásra kerülne sor.

Jobb mindenre felkészülnie a kérdeznem, remélhetőleg nála is olyan gyors lesz, mint nálad.

2024. máj. 25. 23:58
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es

Nem volt egyszerű akkor az utad de mégis megérte 💓

Szívből Gratulálok 😍❤️

Koszonom a valászaitokat remélem nekünk is zökkenőmentesen fog telni ez az időszak és hogy minél hamarabb megtalálják a problémat hogy végre mi is szülők lehessünk 🤞🙏

2024. máj. 26. 08:04
 15/17 anonim ***** válasza:

#14! Köszönöm szépen. Gondolom, rám gondoltál, mert a #7 te vagy😁

Nem kérdés, hogy megéri! Kívánok neked is minden jót és mielőbbi gyermekáldást!

2024. máj. 26. 09:40
 16/17 A kérdező kommentje:

Igen rád 😊

Kicsit benéztem 😅

Nagyon Szépen Köszönöm a jó kívánságokat ❤️

Neked is minden jót kívánok ❤️

2024. máj. 27. 14:42
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi Kaposvárra jártunk tavaly. Júniusban kezdtünk. Az első konzultációra sokat kell várni( most 07.02-án adnak időpontot októberre) de utána begyorsul. 3. Napi vérvételen a férjemtől is vettek vért és kellett mintát adnia. A 21. napi vérvételkor cukorterhelés és rákszűrés is volt. Majd bíztatott csináltassam mielőbb az átjárhatóságit mert ha az is meg van akkor augusztus elején már kezdődik az inszem.

Kaposváron nem kellett beutaló mindent ők intéztek. Nem kellett fizetni sem.

Nagyon rendesek, emberségesek. Csak ajánlani tudom őket.

2024. jún. 4. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!