Kettő hete késik. Menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Multhéten voltam nődokinál rákszűrést csináltatni. Akkor már egy hete késett, most tartok két hétnél. Szeretnénk kistesót, de a teszt negatív. Mondta az orvos, hogy menjek vissza egy hét múlva(azaz most a héten) ha még mindig nem jött meg, és a teszt is negatív. Holnap tudnék menni. Mire számíthatok? Mit fog csinálni? Mikor csinálta a rákszűrést, hüvelyi ultrahanggal megnézett de nem mondott semmit. Vagy hagyjam és menjek vissza ha majd meglesz az eredmény is? Annyira el vagyok keseredve. Van már egy gyerekünk, ő hamar össze jött. Szülés óta pedig napra pontosan beált a menstruációm. Segítsetek! :((2024. máj. 23. 11:01
1/9 anonim válasza:
Ha jól értem (ha terhes lennél) 5 hetesen voltál dokinál,
Akkor már látnia kellett volna valamit és hogy a tesztek is negatívak inkább engedd el ezt a hónapot.
Hány hónapja próbálkoztok?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen jól érted,4 hónapja próbálkozunk
2024. máj. 23. 11:10
3/9 anonim válasza:
4 hónap az semmi próbálkozás szempontjából.
Az hogy az első hamar össze jött az puszta szerencse.
Nekem 1 becsuszott baba volt de nem maradt meg sajnos utána mikor felgyógyult a lelkivilágom 5.hónapba sikerült és még így is mázlink volt hogy ilyen hamar össze jött
De neked nagyon drukkolok hogy baba legyen 😊
1#válaszoló voltam
4/9 anonim válasza:
Van már egy gyereked , a tesóval pedig csak négy hónapja próbálkoztok de te már el vagy keseredve.... Hmm... Hát nekem nem lenne pofám ilyet kiírni. Örülj, hogy az első hamar összejött.
5/9 anonim válasza:
"ketto hete kesik, menjek orvoshoz?"
Nem bmeg! Vard a csodat.
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves 4es válaszoló!
Biztos nagyon megkeseredett vagy. Gondolom hasonló helyzet hogy nem jön össze a baba. Amilyen rosszindulatú útálatos vagy nem is csoda😃 lehet lepontozni.
2024. máj. 23. 13:52
7/9 anonim válasza:
Le is vagy pontozva, mert totál igaza van a kommentelőnek! ✌️
8/9 anonim válasza:
6# most már értem miért nem jön össze a tesó 😅 a te logikàdból kiindulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!