Miért van olyan érzésem mintha “mindjárt meg akarna jönni”? (bocsi szebben nem tudok fogalmazni 😅) miközben a menstruációm már a hónap elején megvolt ovum is már elmúlt (hőmérés és ovu teszt alapján) mégis nagyon erősen ezt érzem
Figyelt kérdés
Nem fájdalom csak olyan “kellemetlen” érzés
Veletek már történt ilyen?
máj. 22. 23:30
12/15 A kérdező kommentje:
Miért lennék buta?
máj. 23. 19:02
13/15 anonim válasza:
Nem a 2. vagyok, de szerintem is van benne valami, hogy ha jobban figyeled magadat, jeleket kutatsz, akkor jobban észre veszel minden kis rezdülést, érzést, ami lehet addig is volt, csak nem foglalkoztál vele. Legalábbis magamon én is ezt vettem észre. Ui: 2,5 év sikertelen próbálkozás után, első lombikkal sikerült babámat várom. 😊
14/15 A kérdező kommentje:
13* boldog babavárást! Mi is már 1 éve próbálkozunk és jó pár hónapja “figyelem” magam
Onnan tudom hogy még sosem volt ilyen 😊
máj. 29. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!