Meddöségi centrumba járunk. Páromnak a sperma eredményét leírom lentebb,akinek hasonló volt el látna pár jó szóval,segitene ki értékelni?
Figyelt kérdés
Oligo-aszhenozoospermia a diagnózis.
Volumen: 4.1ml
Elfolyosodás: Normál
Koncentráció: 6m/ml
Motilitás 21%
Prog.motilitás: 16%
Normál morfológia: 4% kicsapodás: ritka
Bakteriológia: negativ
Nyilván neten utána néztem,nem a legjobb eredmények. 18án megyünk vissza a dokihoz. De akinek hasonló volt a mintája elmondaná mitöl javult,vagy mit tehetünk? Szeretnénk meguszni a mesterséges meg termékenyitést,ha van rá bármilyen lehetőségünk. Én minden vizsgálaton( kivéve az átjárhatóságit) túl vagyok,és eddig minden rendben nállam. Mimden más páromnál is rendbe volt eddig.
2024. ápr. 9. 15:12
21/21 A kérdező kommentje:
Lombikra iranyitott minket a parom dokija. Jovoheten megyek az en dokimhoz,csinalunk meg par vizsgalatot. Es ha ugy dont kovetkezo honapba kezdjuk is a lombikot. Paromnak meg fer14 vitamint ajanlott a doki. Az lenne a kerdesem azt szemelyesen is be lehet szerezni valahol vagy csak online?
2024. máj. 16. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!