Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kinek volt a napokban beülteté...

Kinek volt a napokban beültetése ?

Figyelt kérdés
Kivel izgulhatok együtt? Kinek mennyit szívtak le ? Mennyit ültettek be? Ma volt szombaton a beültetésem.

márc. 30. 19:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

O elnézést hogy nem válaszoltam: Hát lehet hogy ez is kémiai, szombaton csak 115 volt a húg, péntekre hívtak vissza. Igazából már csak azt szeretném ha vége lenne. A görcsök most elmúltak de ki tudja meddig.

Hát én nem tudom mit kezdenék magammal.. az a helyzet hogy a munkahelyem sem stabil, most költözünk pár hónap múlva... úgy munkát találni hogy lombikozol... hát nem tudom..

Annak azért örülök hogy neked sikerült egyszer, persze olvasom hogy nem kis áron! Nagyon érdekes hogy mi mindenen mentetek keresztül mégis megmaradt! Nagyon véreztél?

Ti hova jártok? Mi a dévaiba.

Veletek mi újság? Hány naposakat próbáltok? Azóta nem volt beültetés?

máj. 14. 09:32
 12/24 anonim ***** válasza:
mindig átjavítja a hcgt a gépem...
máj. 14. 09:32
 13/24 A kérdező kommentje:

Hát szorítok hátha lesz mégis lesz belőle valami, 1x-2x olvastam amúgy hogy nem duplázódott mégis sikerült.

Én nagyon véreztem, brutálisan, mikor a kórházban vizsgáltak már folyt végig a hátamon..

Mi Tapolcára járunk, ez van viszonylag közel 110 km 😅

Szülés óta volt 1 fagyasztott beültetes 5 napos

Utána 1 db 3 napos embrióval, akkor volt szép erős tesztem de a HCG nem emelkedett, megállt egy idő után

Utána pedig most volt 2db 5 napossal ismét kémiai

Most pihenünk, utazgatunk,nyaralunk élvezzük a nyarat, voltam cukorterhelésen, majd megyek endokrinologushoz és ősszel megyünk újabb stimulációra

máj. 15. 12:48
 14/24 A kérdező kommentje:
Egyébként nálunk semmi komoly probléma nincs, PCOS vagyok, de a cukorterhelésem jó lett, ezért is akarok endokrinologushoz elmenni, mert menzeszem nincs spontán csak gyógyszerrel, minden hormon jó kiveve az Lh-Fsh arányt, pajzsmirigy prolaktin is jó
máj. 15. 12:52
 15/24 A kérdező kommentje:
Milyen lett a mai vérvétel?
máj. 17. 19:21
 16/24 anonim ***** válasza:

Köszi a szorítást, tegnap bementem mert görcsöltem a húg 572 :) Úgyhogy mostmár nem amiatt izgulok, hanem mert vékony az endometrium, de már feladtam a miért izguljak köröket, mindig van min. Még nem látták uh-n, vissza kell járkálnom 2 naponta hátha kiszúrják valahol.

Uhh, ennyire véreztél? Nekem csak menzesz szerű volt, de ez nagyon ijesztően hangzik, nem csodálom ha kiborított! Uhh, az nagyon messze van :OO Merre fele vagytok?

Jól teszitek hogy pihentek egy picit, jobb tudatosabbnak maradni ha az ember beültetésre jár. Muszáj magunkra is odafigyelni.

Nekem is pco van, metformin szedek de nekem végülis a stimulálással azért lenne peteérésem, nálunk inkább a férjem a probléma.

Úgy tudom érdemes pár hónappal előbb elkezdeni szedni a menet és az segít a peteérésben! Nekem is segített, de sajnos nem túl hamar. eltelt 3-4 hónap mire úgy igazán lett hatása :) De már túl vagytok pár dolgon, szerintem ezeket mind tudod.

Nekem az endokrinológus sokat segített. Nem volt túlstimulációm, a cukrom rendeződött, jobban alszok..mondjuk nekem IR is van, úgyhogy diéta is kellett mellé:)

Akkor majd ősszel kezdtek el próbálkozni újra?

máj. 17. 20:35
 17/24 anonim ***** válasza:
...hcg
máj. 17. 20:35
 18/24 A kérdező kommentje:

Adimetet szedtem amúgy, ugyanaz mint a metformin, meg mindig sportoltam , most nyilván kevesebbet tudok menni mint a kislányom előtt. Túlsúlyom sincs.

Amúgy Sopron környékiek vagyunk

Volt azóta újabb ultrahangod ?

máj. 21. 21:12
 19/24 A kérdező kommentje:

Sokszor eszembe jutsz

Miújság? Hogy alakultak a dolgok?

máj. 28. 13:40
 20/24 anonim ***** válasza:

Bocsánat , elfelejtettem írni.

Képzeld múlthét hétfőn 25mm petezsák volt, csütörtökön már két kisebb. Persze pánik meg hcg meg minden, közben elmúltak a tüneteim.

Most hétfőn voltah uhn 7+0 és az orvos látott két petezsákot ezek szerint ikrek de nem látott embirót. Azt mondta ha akarunk adhatunk neki egy hetet de ő nem gondolja hogy ebből lesz valami. Összeestek a sárgatestek és ő nem lát benne semmit :(

Az egyikben mintha láttam volna valamit de a másik csak fekete.

Még péntekig adok nekik időt, elmegyek egy magánorvoshoz de már tényleg csak azért hogy másik orvos is megerősítse….

Még nem nagyon fogtam fel az egészet.

máj. 28. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!