Magas prolaktin szintre kaptam bromocriptint. Nektek mennyi idő után sikerült a baba ?
Voltam teljes vérvételen, hormon panelen is. Kiderült, hogy magas a prolaktin szintem. 900-as érték :( Valószínű, hogy ez gátolta a teherbeesésemet? :(
2 éve próbálkozunk a férjemmel (fiatalok vagyunk, 28 évesek) De a tesztek mindig negatívak lettek..
Ma fogom elkezdeni szedni a bromocriptint, bár őszintén nagyon félek a mellékhatásoktól. A tájékoztatót el sem merem olvasni.
Nektek mikor lett végre + a terhességi teszt, a bromocriptin szedése után?
Nekem először napi 2x felet kellett szednem (aztán ez nagyon levitte, úgyhogy csökkenteni kellett), ennél azt mondta az orvos, hogy nagyon fokozatosan emeljem csak az adagot, és először csak este már ágyban fekve vegyek be egy negyedet, majd pár nap múlva reggel negyed este fél és így tovább. Azt mondta így nem valószínű, hogy lesz mellékhatása, és tényleg, nekem nem is volt.
A baba sajnos ettől függetlenül nem sikerült továbbra sem, kiderült, hogy nálam is van más kisebb probléma, de a nagyobb gond férfi oldalon volt, így lombikra kellett mennünk, annál viszont szerencsére az első sikerült. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!