Ki mikor tesztel majd akinek mostanában volt inszeminacio?
Tudom már a 100.kerdes ez hogy mikor tesztelhetek tutira inszem után és az ne is irjon aki csak bántó válasszal tud vmit közölni hogy jaj miértnem lehet kibirni..de gondolom nem vagyok egyedül azzal hogy már tűkön ülünk h tesztelhessük sikerült e..ki van még hasonló cipőben?😊
Nekünk 4napja volt az inszeminacio 1ev 2honap sikertelenség utan és 17napot mondott a doki hogy addig várjunk 🫠
De már annyira várom és kíváncsisagbol 2napra rá az inszemre csinaltam egy tesztet hogy lássam milyen is az a bizonyos 2 vonal,mégha az a repeszto miatt is van🫣😌
Köszönjük szépen❤️
6hetesen mondtákhogy minden szuper 1 bogyó,8hetesen már 2.kis bogyót latott,sokkot kaptam ,pedig viccelodtunk vele ,de nem gondoltuk volna 😊
Tudom,hogy millio apró dolgon múlik és mindent kipróbáltunk már előtte mi is 100 dolgot amit olvastunk,ajánlottak, de mi abban a hónapban próbáltuk ki a Fertilily bababarát síkosítót pluszba...Egy próbát sztem megér mindenkinek. 🤞
Igen,énis furcsaltam hogy nem látták őket együtt 6hetesen.Doki azt mondta hogy valószínű hogy későbbi beagyazodas lehetett.
Igen már az egyikük tutira kisfiú,masikukrq azt mondtak uhon hogy nagyon lapos lent és nem 100% de kislány😍
Mi is 1.5 evet vártunk a pozitív tesztre,tudom hogy ilyenkor ez nem segít de tudják mikor kell jönni☺️ nekem hogy kellett a kisműtet (nem nőgyógyászati) azt mondtam,hogy ezek jelek hogy ezt megvárták,és mikor minden okes sikerül☺️
Ne adjátok fel! Mindig kell vmi remény amiben kapaszkodik sztem egy nő vagyis en igy voltam,nem tudtam soha elengedni,nincs olyan sztem..annyi hogy erre az utolsó sikeres inszemre már nagyon lazán mentünk,a férjem sem gorcsolt rá mikor le kellett adni a mintát,és ebben a hónapban vártam ki elsőnek a tesztelos napot 😊
Nekem pont a kisfiú-kislány kombináció a kedvencem. Mindenkinek el fogják lopni a szívét, olyan cukik lesznek. 😍
Nekem most ez a hónap pont ilyen. Megbeszéltük a férjemmel, hogy még 3 hónapot adunk neki, aztán ha nem jön, akkor pihentetjük kicsit a témát. És azóta nem stresszelek rajta, hogy összejön - e. Persze jó lenne, de nem érzem úgy, hogy tragédia lenne, és nem bírok ki még egy hónapot, ha nem jön össze.
Nagyon örülök, hogy beszéltünk, te is tökre megnyugtattál. Könnyű terhességet, jó szülést és nagyon boldog babás éveket a két kis mazsival. 😊❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!