Létezik, hogy a nemvárt napján full pozitiv az ovuteszt? Ma késik második napja viszont elofordul de nem minden hónapban, hogy nem jön meg időben. A hőmérsékletet nem tudtam mérni mert influenzás vagyok. Ez bekavarhat ebbe?
Figyelt kérdés
Teljes bolondnak érzem magam mert jan 4.e volt az ovum napja, hő és ovuteszt alapján is. A menszeszt kimutatja ez a teszt? Sajnálom,de már annyit olvastam erről és vegyes érzelmeim vannak. 11 hónapja próbálkozunk, második hónap ovu teszttel. Minden rendben velem, nogyogy, endokrin. Stb meg volt.#ovulációs teszt #nemvártnapja
febr. 20. 15:06
1/33 anonim válasza:
Ha két napja késik, akkor miért ovulációs tesztet csiunálsz, miért nem terhességi tesztet??? Ha 4-én volt ovulációd, és nem jött meg, akkor jó eséllyel terhes vagy...
2/33 A kérdező kommentje:
Mert már kb 2 millióba van a terhességi teszt 🤣 nem amúgy azért mert előző hónapban megfogadtam, hogy várok egy hetet a nemvárt utáni, mivel mikor már elhinném, hogy baba van, nagy görccsel és fájdalommal megjön, de igen csinálok hamarosan, köszönöm, hogy írtál.
febr. 20. 15:09
3/33 anonim válasza:
Ha terhes vagy, akkor is pozitív lesz az LH teszt. Szóval ideje lenne venni egyet...
4/33 A kérdező kommentje:
Amúgy azért csináltam ovu tesztet mert folyásom van, ( nem viszket, nem csíp) gondoltam arra, hogy beteg vagyok és antibiotikum minden hat valahogy rám.
febr. 20. 15:12
5/33 A kérdező kommentje:
Rendben, veszek, tudom, hogy az az első ilyenkor, csak mikor lassan egy éve most kudarcot kapok az arcomba inkább kérdezek és jó érzés, ha valaki pozitívat ír.
febr. 20. 15:13
6/33 A kérdező kommentje:
A barátcserje lehet valamilyen negatív stimuláló hatása? Azt kezdtem el szedni 2 hónapja, nem csinálhat két peteérést?
febr. 20. 15:16
7/33 anonim válasza:
Nem lehet ovuláció 2 hét különbséggel. Ha valakinek két petéje érik, azok is egyszerre repednek meg, nem napos meg hetes különséggel.
Vagy nem volt ovulációd akkor, mikor gondolod, hogy volt, vagy terhes vagy.
8/33 A kérdező kommentje:
De a tesztjei azt mondják, nem én mondom :/ de értem mit írsz:) Köszi. Hát ez nekem már ma a 33 napom a ciklusomban. Általában 32-33 naposak a ciklusaim, azért is használom tesztet, meg hát a testem jelzéseit :D ami szerintem néha úgy átver, hogy katasztrófa.
febr. 20. 15:27
10/33 A kérdező kommentje:
Írtam már a fentiekben,hogy influenzás vagyok kb 14-15ig tudtam vezetni akkor átlagos volt 36,4-36,7
febr. 20. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!