Miért késik a menstruációm?
A teszt negatív. Lombikra készülünk, az előtte szükséges
vizsgálatok alapján nem nálam van probléma. Volt ovulációm, ez alapján a mai a 17. DPO. A tapasztalataim szerint általában 13 napos a luteális fázisom (hőmérőzök).
Mi lehet az oka a késésnek ha nem az, hogy később volt ovum és sajnos úgy tűnik nem is az, hogy terhes vagyok.
Nem, nem igazán stresszelek.
Imádom ezt a karácsonyi időszakot. Ez a kedvencem. A munkám sem stresszesebb, mint általában és nagyon várom a lombikot is már. Nekünk nem az első lesz, van már (lombikos) gyermekük.
(Mi kértük, hogy ne legyen ciklus indítás idén már, mert nem szerettünk volna karácsonykor ezzel foglalkozni, szóval még ez sem stresszforrás.)
Mérem a testhőmet, meg voltam ciklus végi vérvételen dec. elsején. Bemásolom:
Hormonok:
Progeszteron 48,60 nmol/L ---
Referencia tartomány:Follikuláris fázis: 0,181-2,84 nmol/L
Ovulációs fázis : 0,385-38,1 nmol/L
Luteális fázis : 5,82-75,9 nmol/L
Posztmenopauza : 0,159-0,401
Ezek alapján volt ovum..
Hát igen, terhes nem valószínű hogy vagyok... De továbbra sem ertem mitől késik.
Azért ha hétfőig sem jön meg, veszek valami normalis tesztet.
Nekem egy szép 4 centis ciszta miatt nem jön meg most.
Nem először fordul elő, már jártam így egyszer, akkor nem tudom, hogy múlt el, mert terhes lettem :)
Ha esetleg mégsem volt ovud, akkor lehet tüszőcisztád, az pont akkor alakul ki, ha végül nem reped meg a tüsző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!