Rövid,furcsa menstruacio..? Teszt negatív.. bővebben lent.
Sziasztok!
Érdekelne hátha mással is volt már hasonló.. nem igazán értem mi történik😅 tegnap kellett volna megjönnie nyoma sem volt, csináltam egy tesztet de totál negatív lett. El is engedtem a dolgot ma reggel Meg is jött. Viszont kicsit világosabb-nyákosabb és hajnal óta alig jött egy kevés 😕 általában ha megjön már aznap kb dől belőlem.. most a nap fele már eltelt, de mikor cserélni akartam észrevettem,hogy egy fel tampon lett eddig olyan kb.. nem igazán értem.
És ami még fura,hogy maskor elmúlik a cici fájdalom amikor megjon, most viszont néhány napja fajnak a melleim két oldalt, viszont nem múlt el amikor megjött. Volt másnak is hasonló?
Mit gondoltok mi lehet az oka?
Előre is köszönöm!
Összegezzük a tényeket. Van egy számodra kicsit furcsa menstruációd. Ennyi.
A teszt negatív, terhes nem vagy.
Igen tudom,hogy nem vagyok terhes, azért is írtam,hogy azt ki is zártam. Csak érdekelt vajon másnál fordult e már elő,hogy ilyen furcsán jött meg.
És ,hogy van-e ötlet mitől
Lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!