Pcos peteérés vagy mi lehet ez? 😩
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem régen állapították meg a PCOS-t nálam mikor elmentünk a dokihoz hogy, na akkor jöhet a kistesó.
Na de…
Most van elvileg a termékenységi időszakom, elvileg nagy nehezen van peteérésem vagyis a tünetek alapján. Hétfőn éreztem borzalmasan hogy szúr a méhem, nehéznek is éreztem azt valamint volt a nyákban is változás. Mivel nem gondoltam hogy aznap lenne bármi is ezért nem teszteltem ovu-t. Ma viszont szintén előjött ez a nyák mint hétfőn. De eddig semmi sem volt. Nem is fáj semmim. Csak néha néha szurkálódnak a petefészkek.
Na most ilyenkor szerintetek mi történhet? Teszteltem ma az ovu teszttel, de az negatívat jelzett.
Előre is köszi a segítséget ha bárkinek is volt ilyenje 🥺
2023. nov. 17. 12:51
1/1 anonim válasza:
Peteéréskor nem a méh fáj, hanem a petefészek. Már aki érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!