Erősödik a két teszt?

Figyelt kérdés

1. tegnapi

2. mai

[link]

2023. okt. 29. 09:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az 1-es hanyadik dpo-n készült?
2023. nov. 1. 20:10
 12/18 A kérdező kommentje:
7.dpo-n
2023. nov. 1. 20:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Hogy vagytok? :)

Amugy ne használjátok a kepküldest, hamar törlik a képeket, és sokunknak annyira informatív lenne ha par válaszban látnánk erősödő teszteket, vagy gyengülőket.

(Szeptemberben volt kémiaim, ma megyek dokihoz).

2023. nov. 15. 13:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, irtam neked üzit! 😊
2023. nov. 15. 13:57
 15/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Elegge meg vagyok ijedve.

Applikacio szerint ma vagyok 5+6

Csinaltam egy CB digitalis tesztet,(tudom hogy fogantatas hetet irja ki) arra szamitottam 3+ lesz rajta, de csak 2-3 volt :/

Pedig a fogantatas 3,5 hete tortent :)

Viszont en ahogy szamolom mar 6+5 hetes vagyok. Akkor az appok miert 5+6 hetesnek szamolnak ugy, hogy be van allitva a 35 napos ciklusnap.

Segitseget! :( Ketsegbe vagyok esve. Hihetek az appnak? Es a Teszten mutatott hetek megfelelnek a valosagnak?

2023. nov. 15. 15:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem számìt! Még az UH gép is írhat más napot mint egy kalkulátor, én ugyan nem voltam várandós, de egy barátnőmnél sem volt egyforma a kettő. (Én vagyok a 13-as)

Mikor mész dokihoz? ;)

Tényleg ne aggódj, ha most is pozi a teszted, akkor biztosan fejlődik benned a pici!

2023. nov. 15. 16:52
 17/18 A kérdező kommentje:

27-ére kaptam időpontot :)

A tünetmentesség aggaszt, mert abból egyből arra gondolok, hogy kevés a hcg. Amiből még inkább arra, hogy azért mutat kevés hetet a digi teszt :)

2023. nov. 15. 17:05
 18/18 anonim ***** válasza:

A barátnőm, akit említettem a 8. Héten kezdett igazán tünetelni, addig semmi. De nem mert enni már a 6. Héttől, rettegett a hányástól kb, nem úszta meg végül. Azért volt érdekes ez az egész, mert már nem egyszer kiszúrtam barátnők megváltozott viselkedésén, hogy várandósak. De nem mertem sosem rákérdezni. Illetve a főnökömön szúrtam még ki, nagyon más lett egy pár hétre, aztán elgondolkodtam, hogy biztos babát vár 33 évesen, és 1 héttel később be is jelentette. :D Már 2 gyereke van azóta.

A két másik barátnőm 11 ill. 8 hetes terhesek voltak, amikor közölték a hírt velem. Nagyon megható volt mind a kettő, azt mondták nem bírtak várni a 12. Hètig, mert fontos volt nekik, hogy tudjak róla! ^^ Az egyik kisfiú most 5 éves, a másik 4 hónapos.

Emiatt mondom, hogy ne aggódj, minden rendben lesz! ^^

2023. nov. 15. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!