Ici-pici méhpolip gátolhatja a teherbeesést?
Ez az én kérdésem is lehetne. Ugyanekkorám van most. (Volt már máskor is, az gátolta, mert rossz helyen volt és nagy.)
Az orvos álláspontja: Inkább a 1,5-2 centi fölöttiek gátolják, de az biztos, hogy kisebb se segíti. Nekem most műtét lesz, mert lombikot nem csinálnak vele és valószínűleg arra kerül sor(a korom miatt). Állítólag 30-40%-kal növeli a beágyazódás esélyét az eltávolítás.
A gyakorlat: Több ismerősöm is teherbe esett vele, de nem túl gyorsan. Nekem most elindult valami, de a beágyazódásnál bukott meg, szóval jó eséllyel megint a polip miatt.
Én azt javaslom, távolíttasd el, de ne kürettel, hanem tükrözéssel, mert küretnél bent maradhat.(Államiban ált.küret van protokoll szerint.)
Köszönöm a válaszokat. Most lett volna a műtét a napokban, viszont adminisztrációs hiba miatt eltolták a következő ciklusra. Bennem él a remény ettől függetlenül, hogy hátha megfogan egy kis élet.
Kedves 2. válaszoló, azt elmondod Nekem hogy honnan tudod hogy elindult valami? Ha nem szeretnéd itt leírni, írhatod privátban is. Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!