Ez miért van? Lombik?

Figyelt kérdés

A harmadik orvostól jövünk a férjemmel. Mindegyik úgy kezdte, hogy ne ijjedjunk meg a lombiktól, ha oda kerül a sor. Ebből 2 urulogus, egy pedig a házi orvos. Nekem ez nagyon ijjesztő, mert 5 hónapja próbálkozunk. Igaz most erre a hónapra felfüggesztjük, mert ezzel kapcsolatban ezelőtti hónapban nagyon nagy lelki megterhelés ért.. nem jók a férjem eredményei, igazából egyre rosszabbak, 7millio és ebből 55% ami jól mozog és egészséges. Szóval most egy kicsit meg vagyok ijjedve... úgy indultunk neki a gyermek vallalasnak, hogy kettőnk erejéből sikerülni fog, nem lesz baj. Igazából nem is gondoltunk arra, hogy esetleg lombikra, vagy bármilyen külső beavatkozásra lesz szükség .. jelenleg is jár andrologiara folyamatosan, de 14 millió spermaszámról indultunk 3,majdnem 4 hónapja , és egyre csak csökken folyamatosan.. az elején engem is próbáltak stimulálni, mert nálam is van enyhe pcos+ir . Egyre nehezebb ez az egész ...

Bocsassatok meg, hogy ilyen hosszú lett. Nagyon nagyon szépen köszönöm ha irtok

2023. okt. 3. 22:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%

"csak fel kell azt is dolgozni szerintem, hogy kész ez van, van mikor nem lehet mindent megoldani csak saját erőből."

Pontosan. Te magad leírtad. És pont erre van a terápia. Hogy feldolgozd. Mert nem tudod egyedül. Ez olyan biztos, minthogy sok bajod lesz még, mert kb. semmi eszközöd nincs az életre.

Ez az oldal nem eszköz. Ez egy menekülés. Valós segítség kell.

De még nem látod. Majd fogod.

2023. okt. 4. 08:21
 12/16 anonim ***** válasza:
58%

Még annyit, hogy nyugodtan gondolj bunkónak, nincs vele dolgom.

90%-a az embereknek nem.látja a valóságot. Teljesen fordított világban élünk. Aki igazat ír, az kussoljon, hogy a hülyék ne sértődjenek meg.

Ha valaki ide kérdést ír ki a magánéletéről, az azt jelenti, hogy nincs az életében intim emberi kapcsolat, ahol ezek a kérdések és érzések megjelenhetnek. És rengeteg ilyen lesz még az életben, életedben.

Melyik volt a segítő tapasztalat.

Hogy ne lombikozz, ha rákos valaki? Ez az ő tapasztalata. Mindenki a saját világlátása, meggyőződese, tanultsága és egyéni és környezetben lévő tapasztalata alapján válaszol. Egyik sem te vagy. Egyik sem. Nem segítség.

Mi lesz itt a világgal, te jó ég... Nagyon sajnálom.

2023. okt. 4. 08:30
 13/16 anonim ***** válasza:
63%

#12! Te nagyon buta vagy. 22 éves lánynak mégis milyen intim kapcsolata lenne, amiben lombikról tud beszélni? Képzeld, szerencsére nem olyan általános, hogy mindenkinek van egy huszonéves barátja, aki otthon van a témában.

Neked kéne inkább terápia, ha az a napi szórakozásod, hogy idegen, segítséget kérő embereknek szólogatsz be a gyiken. Imádom azokat, akik idejönnek észt osztani, mert azt hiszik náluk van a bölcsek köve. Neked milyen emberi kapcsolataid vannak, ha nincs senkid, akinek okoskodhatsz.

Mert ugye a témában nem vagy otthon, hisz semmi segítőt nem írtál a kérdéssel kapcsolatban, mégis kényszert éreztél, hogy válaszolj.

2023. okt. 4. 08:57
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

"úgy indultunk neki a gyermek vallalasnak, hogy kettőnk erejéből sikerülni fog, nem lesz baj."

Akkor minek mentetek huszonévesen rögtön kivizsgálásra?

A teherbeesés legnagyobb ellensége a stressz és ti kB már 1 hónap próbálkozás után azon stresszeltetek, hogy mennyi spermiuma van a párodnak, és csodálkoztok hogy csak csökken.

Ha csak simán próbálkoztok lehet összejött volna azzal a 14 millióval, és soha meg se tudjátok, hogy mennyi volt és mennyinek kellett volna lennie.

Mi is huszonévesen lombikoztunk úgy hogy 1 év után már a meddőségi központban voltunk, és bizonyos külső tényezők miatt mi is rá voltunk feszülve a dolgora.

Ennek ellenére én azt mondom próbáljátok meg pár hónapig még csak simán szexelni. Szedjetek vitaminokat, tartsd a diétád amennyire tőled telik, sportoljatok, de mellette csak simán próbáljátok meg élvezni az életet (na meg a védekezés nélküli szexet, mert annál jobb dolog nincs 😉).

Tavasszal ráértek visszatérni erre a lombik témára, addigra le is ülepszik ennek a sokkja, úgy jobb esélyekkel is fogtok indulni.

2023. okt. 4. 13:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Kaptál itt most hideget, meleget.

Én lombikos kismama vagyok. Időnként nagyon nehéz, megterhelő utat jártunk be, de jelenleg 16 hetes kismama vagyok és más nem számít nekünk.

Én bíztatni szeretnélek. Az elején nehéz megemészteni a lombikot. DE! Próbálj meg rá, úgy tekinteni, hogy ez egy lehetőség, hogy lehessen saját gyermeketek! Én nagyon sok történetet hallottam az intézetben, sokat jártam oda, mert a 4. Beültetés sikerült, és hidd el, Ti még szerencsés helyzetben vagytok! Jó eséllyel indultok, fiatalok vagytok! Emésszétek egy kicsit és ha készen álltok vágjatok bele! De adj időt magatoknak, mert erre igenis fel kell lelkileg készülni.

2023. okt. 4. 14:17
 16/16 anonim ***** válasza:
85%

Sziasztok, én nem értem hogy miért nehéz megemészteni a lombikot. Nekem megváltás volt, nagyon örültem hogy van ilyen lehetőség es nem gyerek nélkül kell leélni az életem. Persze lehet keresni mindig okokat a nyűglődésre, csak szerintem nem érdemes. Ez ugyanolyan, mint amikor azon hisztiznek h a császár nem igazi szülés. Örüljetek h van rá egyáltalán lehetőség!! Képzeld el ha még ez sem lenne.

Kérdező, te még annyira fiatal vagy, még lehet akárhány gyereked, lombikkal vagy anélkül. Sok sikert :)

39 hetes lombikos kismama

2023. okt. 6. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!