Lehetséges, hogy kémiai terhesség volt?
Okt. 4-re nem várom, viszont az előző ciklusom majdnem irreálisan hosszú, 37 napos volt, amire már évek óta nem volt példa. Nem mertem tesztelni, mert ez még nem olyan sok eltérés volt. Mégis lehet, hogy az ilyen késések akár kémiai terhességek is lehetnek? De végül nem alakul ki belőle semmi. Semmilyen mensi előtti tünetem nem volt a 36. napig, még a mellem sem duzzadt meg, emiatt reménykedtem...
Most mindenféle vérvételen át fogok esni családtervezés okán. Nem olyan régóta próbálkozunk, de engem megnyugtatna, bármikor lehet ugyanis rossz eltérés. Most viszont egyértelmű PMS jeleket érzek, ez a hónap biztosan nem sikerült és most remélhetőleg időben meg fog jönni...
Sajnálom a dolgot, pedig már nagyon várjuk! :(
28/N
Az első terhes tüneteket a sok progeszteron okozza. A menzesz végén alapbol van progeszteron a méhnyálkártya vastagításhoz, tehát én gyakorlatilag minden egyes hónap végén progeszteronos (terhes) tüneteket produkálok...
Duzzadt mell, édesség kìvánása, indokolatlan fáradtság, sok pisilés és ivás. Minimális IR tünetek is lehetnek ilyenkor. Semmit se jelent sajnos annak, akinek vannak PMS azaz progis tünetei.
Akinek 3 nappal előtte kimutatja, az nagyon elszámolt valamit, hidd el!
Megtörténik a megtermékenyítés, elindul a petesejt, beágyazódik, elkezd hCG-t termelni a szervezet, elmarad a menstruáció...mindez kb. 12-14 nap alatt. Ezért szokták a türelmetlen tesztelők már a 10 dpo-tól feltölteni a teszteket megnézésre...
Még ne is légy!
A digitális naptár is csak átlagot számol, a legmegbízhatóbb az ovulációs teszt. Fél év sikertelen próbálkozás után érdemes venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!