Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Menstruacio helyett rózsaszin...

Menstruacio helyett rózsaszin nagyon minimalis folyas mit jelenthet?

Figyelt kérdés
33 napos ciklusaim vannak. Ma vagyok a ciklus 46 napján. Menstruacio eddig még sehol. Ma reggel köröm nagyságu nagyon halvány rozsaszin àrnyalatu folyas ami elis mult. Terheségi tesztet csinaltam tegnap ami negativ. ( gyermeket tervezünk a párommal.orvosi vizsgalatok,medősegi konzultacio stb. Minden volt az elmult 2 honapba.) hormonálisan nem volt problemam eddig.Volte mar valaki igy? Orvoshoz vannak mar időpontjaim par nap mulva. Esetleg volte valaki hasonlo helyzetben? Mi történhetett? 31N

2023. szept. 23. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Az olyan hosszú ciklusok és rendellenes vérzési minták, mint amit leírtál, gyakran utalhatnak hormonális egyensúlyhiányra vagy egyéb nőgyógyászati problémákra, például policisztás petefészek szindrómára vagy endometriózisra. Az ilyen problémák kezelése és diagnosztizálása általában nőgyógyászati vizsgálatot és további teszteket igényel. Orvosa elküldhet egy ultrahangvizsgálatra, hormonális vérvizsgálatokra vagy más szükséges vizsgálatokra a probléma okának kiderítése érdekében.

Ezenkívül a terhesség tesztelésekor is fontos megjegyezni, hogy a tesztelés időzítése és az érzékenysége is számít. Ha a menstruáció elmarad, és a tünetek továbbra is fennállnak vagy súlyosbodnak, mindenképpen konzultálj nőgyógyásszal, hogy alapos vizsgálatot végezhessen és meghatározhassa az okot.

2023. szept. 23. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Valamit, ami befolyásolta a hormonális működésedet.
2023. szept. 23. 15:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Ciszta,iletve polipot eddig még nemlattak. Utoljara 3hete voltam orvsonal. Mivel jarok rendszeres ultrahangra . Hormonokkal sem volt problema. Gyogyszereket nem szedtem edig semmit. Magamtol elkeztem a méhpempőt . Elkepzelhető hogy emiatt?
2023. szept. 23. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!