Állandó negatív tesztek hónapról hónapra?

Figyelt kérdés
Hónapról hónapra mindig csak a negatív tesztek... hogy dolgozzátok ezt fel? Ez egyre csak nehezebb . Adjatok kérlek tanácsot..Kérlek negatívat ne írjatok, tényleg szükségem van most tanácsra vagy valami megnyugtatásra, vagy akarmire amitől új erőre kaphatok végre.. előre is köszönöm
2023. szept. 22. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekem 6 évbe telt míg pozitív lett a teszt, lombik segített végül. Szerintem az a jó válasz, amit valaki itt adott, hogy elfogadod, hogy most ez a helyzet, es hogy kicsit többet kell küzdeni érte, mint másoknak. Es nem bantod magad, hiszen erről nem te tehetsz, hidd el h másoknak is megvan a saját keresztjük, problémájuk, ha nem ebben a dologban akkor másban, amiről mi lehet nem tudunk. Az élet kivétel nélkül mindenkit leckéztet, nem csak minket, kit így, kit úgy. A lényeg, ami nekem segített, hogy tudd azt h te mindent megteszel ami tőled telik, es higgy abban h az univerzum/Isten/bármi amiben hiszel is meg fogja tenni a magáét:) Fogadd el h sajnos néha jön az összeomlás, de meglátod h aztán majd megint felfelé vezet az út, es a végén ott lesz a baba. Sírj bármikor, amikor úgy érzed, ez teljesen normális, de nagyon fontos, hogy bármennyire is ez a központi téma az életedben, ne felejtsd el emellett élvezni is az életet, csinálj rendszeresen olyan dolgokat amiket szeretsz, tedd le néha a küzdelmet :) engedd meg magadnak h ennek ellenére is örülj dolgoknak es boldog legyél.

Az élet néha baromi kemény, de mi is így fejlődünk :)amikor ezen tulleszel akkor azt fogod érezni, hogy mindent is kibirsz már ezután :)) es hidd el túlleszel, mert minden rossznak vége szakad egyszer, bármilyen hihetetlennek is tűnik ez most. Kitartást 💪🏻💪🏻

2023. szept. 23. 12:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mióta próbálkoztok?

Nekünk ez a 10. hónap, olvasom, hogy mások sok-sok évig próbálkoznak, őszintén szólva, nem tudom, hogyan lehet bírni.

Nekem az segít, ha beszélek róla a férjemnek, neki merek igazán bármit mondani. Közben a barátnőim sorra jelentik be a babákat, valaki már meg is szült azóta, a kevésbé értelmesektől meg kapjuk a "gyerek mikor lesz?" kérdéseket. Túl vagyunk mi is a vizsgálatokon, a méhpempőn, a hőmérőzésen, a vitaminokon.

Sokan tényleg azt ajánlják, hogy engedjük el. Szerintem ez néha sikerül, néha nem.. Kitartást neked!

2023. okt. 12. 16:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia utolsó, nekem pl. úgy lett több év, hogy eleve már több mint 2 év eltelt, mire egyáltalán nekifogtunk a kivizsgálásoknak. Mivel a férjemnek már volt gyereke (nem is egy), így fel sem merült bennem hogy nála lehet a hiba, én járkáltam egyik orvostól a másikig, de nem találtak semmi olyat, ami miatt nem jöhetett volna létre a terhesség. Aztán egy szép napon elvetődtem egy nőgyógyászhoz, akinek végre eszébe jutott, hogy nézzük már meg meg a férfi oldalt is, és ott ki is derült, hogy nála van a probléma, ami olyan szintű, hogy egyből mondták is, hogy itt csak lombik jöhet szóba. A lombikok, beültetések között meg nekem néha több hónap, sőt egyszer egy év is eltelt, mert időnként egyszerűen muszáj volt leállni különben bediliztem volna valószínűleg. Nehéz időszak volt, viszont rengeteget utaztunk, szórakoztunk, és próbáltuk élvezni az életet a nehézségek ellenére is.
2023. okt. 12. 17:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam ezzel..4 évig. Hiába próbaltam bármit. És nyilvan az agyam sem tudtam a "jól van akkor le××××om " állapotba rakni :/ nem ilyen egyszerü, nekünk a lombik jelentett megoldást. Már elsőre. Most várjuk a babát.

NE ADD FEL 🤞☝️

2023. nov. 9. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!