Állandó negatív tesztek hónapról hónapra?
Szia, nekem 6 évbe telt míg pozitív lett a teszt, lombik segített végül. Szerintem az a jó válasz, amit valaki itt adott, hogy elfogadod, hogy most ez a helyzet, es hogy kicsit többet kell küzdeni érte, mint másoknak. Es nem bantod magad, hiszen erről nem te tehetsz, hidd el h másoknak is megvan a saját keresztjük, problémájuk, ha nem ebben a dologban akkor másban, amiről mi lehet nem tudunk. Az élet kivétel nélkül mindenkit leckéztet, nem csak minket, kit így, kit úgy. A lényeg, ami nekem segített, hogy tudd azt h te mindent megteszel ami tőled telik, es higgy abban h az univerzum/Isten/bármi amiben hiszel is meg fogja tenni a magáét:) Fogadd el h sajnos néha jön az összeomlás, de meglátod h aztán majd megint felfelé vezet az út, es a végén ott lesz a baba. Sírj bármikor, amikor úgy érzed, ez teljesen normális, de nagyon fontos, hogy bármennyire is ez a központi téma az életedben, ne felejtsd el emellett élvezni is az életet, csinálj rendszeresen olyan dolgokat amiket szeretsz, tedd le néha a küzdelmet :) engedd meg magadnak h ennek ellenére is örülj dolgoknak es boldog legyél.
Az élet néha baromi kemény, de mi is így fejlődünk :)amikor ezen tulleszel akkor azt fogod érezni, hogy mindent is kibirsz már ezután :)) es hidd el túlleszel, mert minden rossznak vége szakad egyszer, bármilyen hihetetlennek is tűnik ez most. Kitartást 💪🏻💪🏻
Mióta próbálkoztok?
Nekünk ez a 10. hónap, olvasom, hogy mások sok-sok évig próbálkoznak, őszintén szólva, nem tudom, hogyan lehet bírni.
Nekem az segít, ha beszélek róla a férjemnek, neki merek igazán bármit mondani. Közben a barátnőim sorra jelentik be a babákat, valaki már meg is szült azóta, a kevésbé értelmesektől meg kapjuk a "gyerek mikor lesz?" kérdéseket. Túl vagyunk mi is a vizsgálatokon, a méhpempőn, a hőmérőzésen, a vitaminokon.
Sokan tényleg azt ajánlják, hogy engedjük el. Szerintem ez néha sikerül, néha nem.. Kitartást neked!
Én is így voltam ezzel..4 évig. Hiába próbaltam bármit. És nyilvan az agyam sem tudtam a "jól van akkor le××××om " állapotba rakni :/ nem ilyen egyszerü, nekünk a lombik jelentett megoldást. Már elsőre. Most várjuk a babát.
NE ADD FEL 🤞☝️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!