Mi az inszeminácio menete pécsen az édesanyàkútjàn,mire szàmitsak.?

Figyelt kérdés
Férjemnél nincs problema,női részről magas a prolaktin szint.ezen kivül nincs pco,sem mas egyèb. Szeptemberbe megyünk megbeszelesre

2023. aug. 11. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Rogton inszemmel kezdenek? Mondtak? En is igy voltam. Eloszot levittek a prolaktint. Par ho. Addig nem lesz beavatkozas. Utana gyogyszeres kezeles 3 honap. Peteeres serkentok. Nekem eleg volt. Utana kezdodott volna csak az inszem. Lett peteeres,megmondtak mikor legyunk egyutt. Azt mondta a doki ebbol baba lesz. Terhes is lettem. Pedig elotte 3 evig probalkoztunk hiaba. Igy nem kellett az inszem.
2023. aug. 11. 15:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia,bejelentkeztem a meddösègibe most megyünk konzultáciora. Tehat nem emlitették még csak èn gondoltam utána járok ennek is ne èrjen vàratlanul
2023. aug. 11. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudom hogy régebbi de kérdező a Péntek Sándorhoz mentél az első konzultációra? mi is nemrég kezdtünk el járni a Pécsi meddőségibe és előre megvolt sok vizsgálatom,nekem csak a hormon labor és a párom sperma vizsgálata volt vissza az első konzultáció elött 20.-án kaptunk időpontot először a Sándor Dr.úrhoz. Sikerült az inszemináció? vagy lombikra mentél?
febr. 6. 08:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia dr Vàrnagy Ákoshoz mentünk, ö a fő orvos. Akihez te mész nem ismerem,,,de halottam felőle es alitolag normalis :) most volt inszeminaciom 15 napja. Mai tesztem negativ. Csütörtökig várnom kell es ujra tesztelni. Ha negativ akkor el lehet hagyni a cyclogest progeszteront. Es indulhat a következő inszem. Neked sok sikert kivanok
febr. 6. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!