Jártatok jó dokinál meddőségi témában? Murber Akosrol mik a tapasztalatok, illetve a sote 1 meddőségi klinikáról?
Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 14:32
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Nekem az istenhegyi kozpontot ajanlottak, dr imre rubent
3/4 anonim válasza:
Bár nem friss a kérdés, de válaszolok rá. Mi a Doktor Úrnak köszönhetjük, hogy várandós vagyok. Nekem nagyon szimpatikus a hozzáállása, már csak ha arra is gondolok, amikor megköszöntem a segítséget a várandóságom miatt, azt mondta, hogy ne neki köszönjem, hanem magunknak, mert mi tettünk érte, hogy összejöjjön.
A rendelése pörgős, de mindent érthetően elmagyaráz, konkrétan elmondja kit/hol/milyen számon keress, ha további vizsgálatok kellenek.
A Klinikán rengetegen vannak a vizsgálati napokon, a dolgozók szerintem normálisak.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Most is jól jön meg az info 🙏
jan. 17. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!