Miért nem esek teherbe?
Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok és a barátommal gyereket szeretnénk.. 4-5 hónapja csináljuk védekezés nélkül szinte mindennap csináltuk (persze volt pár nap kihagyás) de valamikor napi 2szer is.. es ma jött meg nem értem mi lehet a baj..?!2023. júl. 21. 11:08
1/12 anonim válasza:
Ha 1évig nem sikerül, vizsgáltassátok ki magatokat. Addig ez kb normális..
2/12 anonim válasza:
Ezer + 1 oka lehet. Ha 1 évig nem jön össze a gyerek, akkor érdemes lenne felkeresni szakembereket.
Ne görcsölj rá.
3/12 anonim válasza:
Az egyik oka az lehet, ha rágörcsölsz. Stressz idején a szervezeted úgy dönt, hogy még nincs itt a gyerek ideje.
4/12 anonim válasza:
4-5 hónap teljesen normális, hog nem jön össze még egészséges pároknál is. Túl sokszor próbálkoztak, 2-3 naponta bőven elég. Nem növeli az esélyt, ha állandóan együtt vagytok.
5/12 anonim válasza:
Van erre módszer: egy hét szünet kell az ovuláció előtt, amikor nincsen semmi, egyikőtöknek sem.
Utána mindent bele egy hétig, a fennmaradó 2 hétben meg mindegy, ott azt csináltok, amit akartok.
6/12 anonim válasza:
Peteérésed jó lenne belőni, teszttel, cikluskövetéssel, és úgy időzíteni az együttléteket. 2 naponta szexeljetek, ne naponta, rontja a sperma minőségét. Ezenkívül egészséges életmód, sport, étkezés, kevés stressz (igen, tudom, amikor gyereket akar az ember nehéz nem erre koncentrálni). D vitamint és folsavat szedj. Amit 5-ös ír egyáltalán nem hülyeség, sok vallásnál nem véletlenül van a menstruáció után még valamennyi önmegtartóztatási időszak és utána hajrá. :)
7/12 anonim válasza:
Nem is igazán értem, ki pontozta le és miért. Ráadásul ilyen magasra értékelt ember hogy pontozhat jó választ le?
8/12 anonim válasza:
Mondjuk ha előtte informálódnàl mit hogy kéne csinálni,lehet sokat segítene,de ha ennyire lusta meg buta vagy, inkább ne akarj szaporodni,ha azt sem tudod hogy lehet teherbe esni!!!
9/12 anonim válasza:
6-os: Bocsi, de szerintem pár hónapnál nagyon nem indokolt alárendelni a szexet, kapcsolatot a babának. Most legyen akkor is, ha nincs kedved, mert peteérésem van, most kívánlak, de nem lehet stb. És pont így görcsöl rá legjobban az ember, ami az egyik legnagyobb gyilkosa a teherbeesésnek.
10/12 anonim válasza:
9-es: egyrészt láthatóan így is ezen görcsöl, hogy miért nem sikerül, tehát pont nem kíváncsi azokra a tanácsokra, hogy próbálkozzatok tovább lazán, előbb-utóbb sikerül. Másrészt ha tudja mikor van a peteérése, akkor azokra a napokra lehet jobban koncentrálni, a többin meg ahogy kívánják, nincs korlátozás. BÁR - tetszik, nem tetszik - a mindennapos szex rontja a sperma mennyiségét és minőségét, lehet ezen puffogni, de sperma mintaadás vagy lombik előtt is 3-5 napos önmegtartóztatást kérnek, pont ezért. Az 5-ös javaslata kicsit jobban belenyúl a spontán együttlétekbe, ez igaz, de majd ők eldöntik, hogy most akkor mennyire fontos nekik a teherbe esés és eldöntik, hogy vállalják-e ezeket a "kellemetlenségeket", hátha így sikerül. 1 év után még nagyobb lesz a kellemetlenség, mert szakemberhez javasolt fordulni, szóval én inkább nézegetnék peteérést meg számolgatnám a napokat pár hónapig, ha eddig teljesen spontán nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!