Jók lehetnek ezek az eredmények az inszeminációnál?
Figyelt kérdés
2. inszemünk lesz pénteken. Ma vagyok a ciklus 10. napján. Letrozolt szedtem a 3. naptól a 8.-ig. 13 mm vastag az endometrium, jobb oldalt 15 mm-es tüsző, bal oldalt 13 mm-es tüsző. Annyira azért értek hozzá, hogy ez most valamivel jobb, mint múlt hónapban, amikor csak bal oldalt volt egy db 16 mm-es tüsző.
Szerintetek? Mennyire reménykedhetek?
2023. júl. 17. 17:41
1/3 anonim válasza:
Miért lenne jobb? Egy domináns tüsző is simán elég lehet. Azzal szoktak spontán teherbe esni a nők. Értem, hogy szedtél Letrozolt, de az előző nyilván nem azért nem sikerült, mert "csak" egy volt.
Persze, hogy reménykedhetsz. Nem azért csinálod? Most ha azt írjuk, ne reménykedj, el se mész?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, persze most majd a te kommented miatt nem megyek el... 😂
Mindegy inkább hagyjuk, nem kérek több választ.
2023. júl. 18. 12:25
3/3 Ypszilon1980 válasza:
Azért én megkérdezhetem most hogy áll a dolog nálad? 2. kezelés mindig jobb eredményt hoz, mint az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!