Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Inzulinrezisztenciánál mennyit...

Inzulinrezisztenciánál mennyit érdemes mozogni?

Figyelt kérdés
Az orvosom szerint, minél több, annál jobb, de mivel már van egy gyerekem, a heti kettőnél több nem nagyon fér bele. Heti 2x intenzív 1 órás csoportos aerobik elég? Ti mit sportoltok?
2023. júl. 11. 09:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Én 2 gyerek mellett reggelente 5-10 percet, attól függően, hogy éppen mennyire másznak rám. Ez nyilván lónak a fütykösét éri, de a semminél talán több. Szerintem a heti 2x egész jó, főleg hozzám képest :D Aki ismerősöm IR+PCO-val szinte egyből teherbe esett, ők mind heti 4-5 intenzív edzést nyomtak (falmászás, futás, ilyesmit).
2023. júl. 11. 10:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Heti 2x1 szerintem egész jó. Úgy tudom, 2x1,5 vagy 3x1 lenne ideális. Én 1x3-ra járok, mert úgy van edzés. Tudom, hogy nem így kell, de addig is jártam, amíg nem tudtam az IR-ről. Nem fogom se abbahagyni, se mást csinálni helyette, mert imádom. Sikerült teherbeesnem, de sajnos elvetéltem. (Akkor nem edzettem,mert veszélyeztetett voltam.)
2023. júl. 11. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!