Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Volt vajon rendes ovulációm?...

Volt vajon rendes ovulációm? Van esély a babára?

Figyelt kérdés

Szerintetek a hőgörbém/lh tesztek alapján vajon lehetett ovulációm?

Nyákomat is figyeltem, talán mondjuk, hogy az megfelelő volt.

Most ez az első ciklusom, hogy figyelem a hőmet is az lh tesztek mellett.

2023. júl. 8. 10:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja, de a kerdesedre válaszolva, esely van ra h most volt ovid, de igazolni par nap mulva fog a gorbe
2023. júl. 8. 12:30
 12/13 anonim ***** válasza:
10: azért az ovurövidítés így sem 100%.. én nem merném csak így a bartcserjét elkezdeni, kitudja mit hogyan kavar a ciklusba. és elég hosszú ciklusokról beszélünk ahhoz, hogy nődokit keressen fel vele a kérdező, és nézzenek egy hormonpanelt
2023. júl. 8. 20:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Nyilvan nem 100%. Mint ahogy semmi sem az. De (miután evekig tapasztaltam) az orvosok sem. Egyébként en feltetelezem ilyenkor, hogy a kerdezo ezeken mar tul van,hisz babatervezeskor ugy gondolom alap egy abnormalisnak tuno ciklus tisztazasa.

(Nalam az volt)

Csak a vicc kedveert, nalam 7 orvos es 5 ev sem volt eleg ahhoz h kiderítsék mi a bajom...Ezert ajanlottam a baratcserjet. Olyan kart nem okoz amit a szervezet nem tud sajat maga helyreallitani 1-2 ciklus utan. De igen, előfordul, hogy nem ez a megfelelo gyogynoveny. Szamomra ez meg mindig jobb mint sok nogyogyasz vizsgalat nelkuli stimulacioja, es tarsai.

2023. júl. 9. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!