Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Méhsüllyedéssel teherbe lehet...

Méhsüllyedéssel teherbe lehet esni?Méhsüllyedésem lett szülés után.Szeretnénk második babát de nehezen jön össze és erre gondoltam,hogy biztos ez miatt.

Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A kettőnek nem sok köze van egymáshoz.
2023. júl. 4. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

De van köze.. és lehetseges az újabb terhesség..

A méhsüllyedés visszaállhat...

2023. júl. 4. 15:56
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Méhsüllyedéssel akarsz egy új terhességet elkezdeni, hát nemtudom...

Én első körben megszüntetném a problémát és utána próbálkoznék.

Egy ujabb terhesseg csak megjobban rontana a helyzeten. Amit akar a méhed is bánhat rosszabb esetben

2023. júl. 4. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó: Pont, hogy nincs értelme addig kezelni, amíg gyereket akar, hiszen a második szülés után ugyanolyan szar lesz...

Majd ha lezárult a gyerektervezés, akkor. Addig gátizomtorna javasolt.

A terhesség létrejöttét pedig nem akadályozza a méhsüllyedés...

2023. júl. 4. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
3, a műtétet végző orvos kifejezetten nem javasolta, hogy az újabb gyerekvállalás előtt belevágjunk. Úm. teljesen felesleges.
2023. júl. 4. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

3 vagyok

Durva, nekem pont az ellenkezőjét mondta a nődokim. Amit írtam. Hogy csak mégjobban rontanék a helyzeten, akár olyan szintű baj is lehet, hogy el kell tavolítani a méhem, annyira kifordul egy ujabb szülésnél.

Amúgy is gondolkodtam egy orvosváltáson...

2023. júl. 4. 18:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszi mindenkinek! Igen gátizom torna javasolt csinálom is de akkor sem olyan mint régen.Műtétet mondta a dokim végső esetben viszont Ő is azt mondta,h.amig szeretnénk babát addig felesleges bármi műtét mert ugyan úgy lejöhet..Első babánk olyan gyorsan összejött most a mádodik nehézkes már próbálkozunk egy ideje.Ezért is jutott eszembe ,h.kérdezek esetleg másnál mi lehetett.Már gondolkodtam ,h.mivel ez van lehet más pózba kell csinálnunk merr így nem érnek oda,meg ilyen hülyeségek😆Tudom ostobaság de ez is megfordult a fejembe😅🤣
2023. júl. 4. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!