Most kezdjük a lombikot. Ma jött meg, így ma kell telefonàlnom tapolcára. ?
Ma kell telefonálnod. Reggel sokan vannak, lehet nem veszik fel, 11-12 óra között próbálkozz.
Valószínűleg holnapra fognak behívni, mert hétfő már a 4. nap lenne. Hüvelyi UH lesz. Nyilván valóban vérzel, de az orvost nem érdekli. Van ott kuka, de szerintem inkább betéttel menj, ne tamponnal.
Mikor a 2-vel előtted lévőt hívják menj el mosdóba, nedves törlőkendő el mosakodj meg, cserélje betétet, és akkor nem lesz annyira kellemetlen neked sem. Az orvos ezt naponta csinálja, őt tényleg nem érdekli, hogy vértengerben úszik az alsó feled.
Igen, hüvelyi uh lesz mindenképp.
Hívd őket kitartóan, mert néha sokára kerülsz vonalba.
#6! Persze, azt értem, csak azt gondoltam, a vérzés, meg az épp leváló nyálkahártya miatt pont ilyenkor látszik legkevésbé, de köszi.
Leginkább azt nézik maradt-e sárgatest ciszta előző ciklusról, mert arra nem szabad rástimulálni.
Vagy ha korábban volt a kivizsgálás kialakulhatott azóta polip, mióma amikkel nem lehet lombikozni, műteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!