Ki mit használ hogy tudja mikor van ovulácioja?
Semmit
Pontosan erzem
1. Hihetelen szexetvagy
2. A huvelyvaladekom mas lesz elotte valo naptol
3. Iszonyu szomjas vagyok abban az idoben
4. Es egyszeruen erzem
LH teszt (david), hőmérő és nyákfigyelés.
(Utóbbit nem kell nagyon figyelmet i, elég egyértelmű amikor kijön egy nagy darab nyúlós átlátszó takony szerú cucc belőled)
Rendszertelen ciklussal is tudtam mikor van ovulációm és 13 nappal előre napra pontosan megtudtam mondani mikor fog megjönni.
Én sosem tudtam korábban, ráadasul tök rendszertelen volt a ciklusom is. Kb 32-45 nap között bármennyi lehetett. Aztán peteerés figyelés segitségével megfogant a kisfiam, és születése utántól, mikor visszajött a ciklus (nekem viszonylag korán 3-4 hónapos korában) elkezdtem LH tesztet használni. Eleinte nehéz volt belőni hogy mikortől nézzel, úgyhogy elhasználtam jópárat, de aztán nagyjából rájöttem. Kb 1 évig figyeltem a ciklusom. És valóban erősodött mindig az LH teszt, megvolt a pozitív teszt, másnap pedig kivétel nélkül feszült a hasam. Onnantól meg egyre érzékenyebbek lettek a melleim, egész menstruáció előttig. Nekem pl tűpontosan mindig a haszfeszülés utáni 14.napon jön meg. Szóval azért is jó figyelni mert így tisztában lehetsz a luteális szakasszal, minden mással is. Amúgy a ciklusom ugyanolyan összevissza, peteérés 17-23. Nap között mostanában lenni. De ha neked pontosabb, akkor nen lesznek ilyen különbségek.
Amúgy a nyákot is meg lehet figyelni, de nekem pl 5-6 napig intenziven van. Abból konkrétan nem tudnám eldönteni, de tény hogy a termékeny napokon mindig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!