Inofolic tapasztalatok?
Sziasztok! Nőgyógyászom Inofolicot írt fel, második babát szeretnénk.Tapasztalatok? Segít?
Mellette Omegát,D vitamint is írt fel..
SegítHET. De ahhoz alsó hangon 2000mg kell naponta. Inofolicból ez nem olcsó, de igazából nem kell a marketinget rá megfizetned, a fő hatóanyag a myo-inozitol, ezt lehet nagy poros kiszerelésben kapni jobb áron, nagyjából 2x1 teáskanálnyi kell.
Akkor segítHET, ha inzulinrezisztencia miatt nincs, vagy nem jó minőségű a peteérésed. Első lépésnek amúgy logikus a doki részéről, de nem 100% hogy ez a baj.
Nekem pld. az inofolic az életmódváltással is kevés volt, de van ismerősöm, akinek sokat segített (nekem később a metformin segített, kb. azonnal, de mások vagyunk, előbb fuss neki az inozitolnak).
A D vitamin meg az Omega-3 amúgy szintén jó dolgok, mindkettő segít a hormonális balanszban is.
Az orvosnak perkál a forgalmazó, hogy épp az Inofolicot ajánlja.
Vannak olcsóbb alternatívái.
Én ittam myo-inozotolt de semmi.
Utána infolic +e vitamin kb az első hónapban sikerült és végre velünk is maradt!
Nagyon nyomják az orvosok ezt az inofolicot, mintha valami csodaszer lenne.
Igen amúgy jól írta az első válaszadó.
Akkor segíthet, ha IR a probléma.
Na most pl nekem is ezt javasolták a nőgyógyászok és az endokrinológusok az 50 kilómmal...többszöri kísérletezés után abbahagytam.
A legutóbb amikor annak ellenére, hogy fájdalmas peteérést okozott úgy lement a cukrom állandóan, hogy olyan éhségrohamok törtek rám , meg szédelgés hogy napjában többször az ájulás határán voltam.
Gondolom nekem amúgy is alacsony sokszor a vércukrom, hiszen alig eszek és erre még ez az inofolic is levitte.
Az a baj, hogy nagyon gáz, de én már alig bízom meg az orvosokban, mert azt érzem hogy mindegyik ugyanazokat a vitaminokat nyomja ezerrel, de amúgy meg mindegyik mást mond.
Az egyik kedves endokrinológus konkrétan azt merte a szemembe mondani, hogy nekem 0% eséllyel lehet természetes úton gyerekem....nem jött be neki , mert természetes úton teherbe estem, csak sajnos akkor nem maradt meg.
Viszont ez is csak azt bizonyítja számomra, hogy nincs igaza.
Ráadásul a magas tsh-mra is azt mondta, hogy higgyem el nem ez a baj....
a vetélésnél a nőgyógyász meg a magas tsh-ra fogta a vetélést...:)
Na így igazodjon ki az ember.
Persze mindegyik hülyének néz mert nem akarok lombikozni.
Sziasztok! Köszi mindenkinek! Biztató amit írtok róla😊
Lehet butaság de mintha a dokim azt mondta volna ,hogy ezeket én is valamint a párom is szedheti.Ez lehetséges vagy teljesen elérthettem.?
Sikerült azóta?
Nekem a készítmény szedését követő második hónapban egypetéjű iker babáim fogantak 2 év sikertelen várakozás után.
Gratulálok!!!
Ez ikreim 2 hónaposak. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!