Inofolic tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nőgyógyászom Inofolicot írt fel, második babát szeretnénk.Tapasztalatok? Segít?

Mellette Omegát,D vitamint is írt fel..

2023. ápr. 28. 19:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

SegítHET. De ahhoz alsó hangon 2000mg kell naponta. Inofolicból ez nem olcsó, de igazából nem kell a marketinget rá megfizetned, a fő hatóanyag a myo-inozitol, ezt lehet nagy poros kiszerelésben kapni jobb áron, nagyjából 2x1 teáskanálnyi kell.

Akkor segítHET, ha inzulinrezisztencia miatt nincs, vagy nem jó minőségű a peteérésed. Első lépésnek amúgy logikus a doki részéről, de nem 100% hogy ez a baj.

Nekem pld. az inofolic az életmódváltással is kevés volt, de van ismerősöm, akinek sokat segített (nekem később a metformin segített, kb. azonnal, de mások vagyunk, előbb fuss neki az inozitolnak).

A D vitamin meg az Omega-3 amúgy szintén jó dolgok, mindkettő segít a hormonális balanszban is.

2023. ápr. 28. 20:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Az orvosnak perkál a forgalmazó, hogy épp az Inofolicot ajánlja.

Vannak olcsóbb alternatívái.

2023. ápr. 28. 20:21
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ittam. 2. Honaojában ossze is jott a mama. De jol meghiztam tole.
2023. ápr. 28. 23:07
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Én ittam myo-inozotolt de semmi.

Utána infolic +e vitamin kb az első hónapban sikerült és végre velünk is maradt!

2023. ápr. 29. 06:40
 5/15 anonim ***** válasza:

Nagyon nyomják az orvosok ezt az inofolicot, mintha valami csodaszer lenne.

Igen amúgy jól írta az első válaszadó.

Akkor segíthet, ha IR a probléma.

Na most pl nekem is ezt javasolták a nőgyógyászok és az endokrinológusok az 50 kilómmal...többszöri kísérletezés után abbahagytam.

A legutóbb amikor annak ellenére, hogy fájdalmas peteérést okozott úgy lement a cukrom állandóan, hogy olyan éhségrohamok törtek rám , meg szédelgés hogy napjában többször az ájulás határán voltam.

Gondolom nekem amúgy is alacsony sokszor a vércukrom, hiszen alig eszek és erre még ez az inofolic is levitte.

Az a baj, hogy nagyon gáz, de én már alig bízom meg az orvosokban, mert azt érzem hogy mindegyik ugyanazokat a vitaminokat nyomja ezerrel, de amúgy meg mindegyik mást mond.

Az egyik kedves endokrinológus konkrétan azt merte a szemembe mondani, hogy nekem 0% eséllyel lehet természetes úton gyerekem....nem jött be neki , mert természetes úton teherbe estem, csak sajnos akkor nem maradt meg.

Viszont ez is csak azt bizonyítja számomra, hogy nincs igaza.

Ráadásul a magas tsh-mra is azt mondta, hogy higgyem el nem ez a baj....

a vetélésnél a nőgyógyász meg a magas tsh-ra fogta a vetélést...:)

Na így igazodjon ki az ember.

Persze mindegyik hülyének néz mert nem akarok lombikozni.

2023. ápr. 29. 13:02
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is elégtelen volt a peteérésem, de a doki nem kifejezetten az inofolicot ajánlotta, hanem mio-inozitolt úgy általában. Én por formában ittam, 4 hónap után spontán megfogant a babánk. Én ennek tulajdonítom.
2023. ápr. 29. 19:36
 7/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi mindenkinek! Biztató amit írtok róla😊

Lehet butaság de mintha a dokim azt mondta volna ,hogy ezeket én is valamint a párom is szedheti.Ez lehetséges vagy teljesen elérthettem.?

2023. ápr. 30. 23:05
 8/15 anonim ***** válasza:

Sikerült azóta?

Nekem a készítmény szedését követő második hónapban egypetéjű iker babáim fogantak 2 év sikertelen várakozás után.

ápr. 21. 10:52
 9/15 A kérdező kommentje:
Szia! Igen sikerült🥰 már 1hónapos a babánk!🥰Nem gondoltam volna de tényleg csoda ez a por😊
ápr. 28. 03:06
 10/15 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!!

Ez ikreim 2 hónaposak. 😊

máj. 1. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!