Ki akar babásodni 2023-ban? Beszedtem az első havi Clostilbegyt tablettát, szeretne még valaki babát?
Figyelt kérdés
Sok jót várok ettől a gyógyszertől, első picúr lenne. Már várjuk nagyon. Jöjjetek sokan, babásodjunk! Lepjük el egymást pozitív gondolatokkal! :)2023. ápr. 24. 10:22
11/18 anonim válasza:
Hát bocsi, nekem pont a tematikus fórumoktól égett anno ki seperc alatt az agyam. Komolyan, mintha fogyatékosok gügyögtek volna egymásnak, erre nem mentség a hormongőz sem.
12/18 anonim válasza:
Hát ha választani kéne, hogy a babásodás szóhasználat vagy a genya beszólogatás legyen-e a norma, nekem elég egyértelmű lenne a válsztás.
A kedvesség jobbá teszi a világot.
13/18 anonim válasza:
A kedvesség tényleg nagyon fontos, de ez egy troll kérdés.
14/18 anonim válasza:
15-ös, nyugi, amikor élőben találkozol az ilyen babásodás, pocaklakó, szopcsi-tejcsi cunci idiót.ákkal, akkor megérted, hogy miért kapunk agyf...t tőle.
Épelméjű ember NEM beszél így - és de, mégis. VAN olyan nő, aki teljesen elveszíti az agyát és nettó elhülyül.
Elég szánalmas, de sebaj.
15/18 anonim válasza:
Jajj, mi babásodunk idén is. :) Jön a harmadik csöppség is, pici drágáim! Már három hónapos a kis pocaklakó. Eddig csak lányaink születtek, de apukával megeggyeztünk, hogy kell egy fiú is. Addig megy a babaprojekt, míg egy erős fiúnk is lesz, hogy majd megvédje a nővéreit. :)
16/18 anonim válasza:
Nem, nincs. Senki nem akar gyereket idén. Te vagy az egyetlen.
17/18 anonim válasza:
19) jó, de ő sem idén akarja, hanem 20203-ban. Addig még hátha kinövi az üngyömbüngyöm babóca szindrómát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!